luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | George Simion s-a prezentat la sediul PSD cu cele două...

VIDEO | George Simion s-a prezentat la sediul PSD cu cele două milioane de semnături pentru demiterea lui Iohannis: Care e răspunsul lui Marcel Ciolacu?

George Simion a mers alături de mai mulți oameni din Partidul Alianțe pentru Unirea Românilor, joi după amiază, la sediul Partidului Social Democrat din Bulevardul Kiseleff.

Liderul AUR a cerut celor din PSD să se retragă din coaliția cu PNL și UDMR și să susțină demersul de demitere a lui Klaus Iohannis. În acest sens, Simion a venit cu o dubă în care se aflau toate cele două milioane de semnături colectate de Alianța pentru Unirea Românilor pentru demiterea președintelui.

„Dacă nu ne bagă în seamă PSD-ul, confirmă că e de acord cu acest regim, Iohannis. Au fost luați la guvernare.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iohannis este principalul vinovat pentru faptul că nu am intrat în Schengen. Klaus Iohannis a arătat că el a planificat neintrarea noastră în Schengen și că a fost complice cu Austria, Olanda, țările din UE care nu ne vor acolo.

Care e răspunsul lui Marcel Ciolacu și al PSD? PSD și PNL parcă susțin OMV, parcă-l susțin pe Iohannis și toată șleahta de aici”, a declarat George Simion pentru România TV.

Reamintim că la finalul primei sesiuni parlamentare din acest an, Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat că a adunat două milioane de semnături pentru declanșarea unui referendum de demitere a președintelui Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. a ajuns patriotismul bataia de joc a unui circar.Il demiti pe johanis dupa aproape 10 ani de mandat, mai mare deranjul, si ca sa ce? sa pui un tradator si mai mare? pe cine propune aur pe masonul georgescu? siktir

  2. ce teatru ieftin si penibil.
    Nu cred ca nu aveti in partid un Avocat care sa va zica cum sa puneti in aplicare demiterea unui presedinte.
    Plus de asta mangleala cu schengen la mintea cocosului. UE are nevoie de tine nu tu de ea . Te baga la orice ora din zi si din noapte doar se face un delay pentru prostime. Pentru ca atunci cand vor intra sa para ca vezi doamne ce am realizat.
    legati-va de gat cu tot spatiu schengen si aruncativa in aer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE