vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | George Simion: România NU va fi implicată în război. Acordăm...

VIDEO | George Simion: România NU va fi implicată în război. Acordăm ajutor umanitar, niciodată militar. Românii din Ucraina și Republica Moldova nu sunt în siguranță

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), deputatul George Simion, a transmis un mesaj video pe Facebook, în care vorbește despre război. Acesta precizează că România nu va fi implicată în niciun fel de război, spunându-le oamenilor să se liniștească. Totodată, George Simion a spus că românii din Ucraina și Republica Moldova nu sunt în siguranță.

„Haideți să vorbim un pic despre război. Război în care România nu va fi implicată, război de care nici nu trebuia să fie afectată. E afectată, în primul și-n primul rând, pentru că vor ajunge să crească prețurile, dar siguranța românilor din România nu va fi pusă în pericol. Acordăm ajutor umanitar, dar nu acordăm ajutor militar. Mesajul ăsta cred că e foarte bine înțeles, acolo, în CSAT, și cred cu tărie că nimeni nu va încerca să bage România într-un război în care nu are ce căuta.

Agresiunea rusească a criminalului Putin trebuie oprită prin sancțiuni dure la nivelul alianțelor din care facem parte. E o prostie să zici „neutralitate”, pentru că neutră este Elveția. Noi nu suntem neutri, suntem parte a NATO, dar nu avem ce căuta să dăm sprijin militar. Despre asta e vorba. Și despre oameni care încearcă să facă proteste de pe o zi pe alta și strâng zece-douăzeci de inși. Noi, de fiecare dată când am făcut proteste, au avut efecte și trebuie să ne menținem la acest nivel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Presa aberează; când am făcut noi protestul de duminică, spunea că e un protest „pro-Ucraina” sau unii ne fac „pro-Rusia”. Noi suntem doar cu România și așa trebuie să rămânem. Spațiul nostru aerian nu trebuie să-l mai punem la dispoziție unora și altora. Criminalul Putin poate fi oprit, trebuie să fie oprit nu pentru că românii din România au de suferit. Criminalul Putin trebuie oprit pentru că au de suferit în momentul ăsta români din Ucraina, care sunt aproape 500.000.

În rest, nu mă interesează și nu mă impresionează și nu o să-mi pune eu aicea [în piept], cum au făcut unele primării, încălcând legile țării, steagul Ucrainei. De multe ori, ucrainenii și-au bătut joc de românii noștri de acolo, ignorându-le dreptul la școală în limba română. Fac un apel la toți românii să stea liniștiți, nu urmează niciun război, este frica prin care ei încearcă să ne conducă.

Doi ani de zile au avut la dispoziție planul numit „Covid”. Iar acum, folosesc acest război pentru care nu suntem pregătiți, pentru că ei au cumpărat avioane de luptă vechi de 40-50 de ani, ei au furat din fondurile Armatei ca să-i cumpere lui Iohannis costum de ski. De asta vă zic, încă o dată, stați liniștiți. Din fericire, de data asta cel puțin, românii din România – cei din Ucraina și Republica Moldova nu – sunt feriți de o conflagrație mondială.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Trebuie să ne gândim la toți ai noștri, suntem solidari cu ei. O să facem acțiuni de solidaritate cu ai noștri din Cernăuți, Ismail, Hotin, Cetatea Albă sau Apșa de Mijloc. Fiți alături de noi, dar totodată stați liniștiți și nu vă mai lăsați conduși prin frică. Nu va fi niciun război. Acordăm ajutoare umanitare românilor, în primul rând, dar niciodată ajutoare militare”, a spus George Simion.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

 1. multumim dnu simion, ca ati reusit sa mediati conflictul planetar intre SUA, UE, Rusia si Israel si sa obtineti din partea lor asigurari ca nu ne vor implica si pe noi.

 2. Suntem mai rau ca in Dictatura.

  Astia si-au dat Dreptul sa modifice ce vor ei fara sa mai instiinteze pe nimeni.

  ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ pentru modificarea art. 7 alin. (13) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică

  Guvernul a modificat alineatul (13) al articolului 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.
  Astfel, proiectele de acte normative pot fi supuse avizării și aprobării și fără termenul de 30 de zile prevăzut la alin. 2 art.7 din Legea 52/2003,

  De acuma inainte o sa va treziti cu legea data nu o sa mai aveti timp de proteste.
  Viva dictatura.

 3. Gataaa cuvântul RĂZBOI este interzis. S-a dat ONU cu rușii? 😂😂
  The Irish Times: „ONU interzice angajaților să folosească cuvintele „război” sau „invazie” cu privire la situația din Ucraina.” În schimb, personalul ONU este instruit să folosească doar cuvintele „conflict militar” sau „ofensivă militară”. Jurnaliştii fac referire la un document care a fost trimis luni personalului ONU de către Departamentul de Comunicare al ONU. Organizația le-a interzis, de asemenea, angajaților săi să folosească steaguri ucrainene pe paginile sau site-urile lor de socializare pentru că „este o modalitate de a evita riscul de a le fi afectată reputația”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE