ACTUALITATEVIDEO | George Simion, mesaj pentru cei amenințați cu concedierea dacă nu...

VIDEO | George Simion, mesaj pentru cei amenințați cu concedierea dacă nu se vaccinează: Nu semnați foile pe care vi le pun în față, nu au voie să facă asta. Urmează să-l dăm jos pe dracul-dracilor, Iohannis. Jos dictatura!

Co-președintele AUR, George Simion, a participat la protestele de duminică noaptea, din centrul Bucureștiului, acolo unde câteva mii de persoane au manifestat contra restricțiilor introduse începând de luni, 25 octombrie.

Deputatul a transmis în direct, pe pagina de facebook, din mijlocul manifestanților. Simion i-a încurajat pe oamenii care sunt amenințați cu concedierea în cazul în care se vaccinează.

El a declarat că AUR nu va vota în Parlament pentru numirea lui Nicolae Ciucă în funcția de prim-ministru, argumentând că „nu suntem în America de Sud”.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Se pregătește un mare blat ca Nicolae Ciucă să ajungă prim-ministrul românilor, împotriva voinței românilor. Să nu semnați foile prin care vă cer demisia.

Nu au voie să vă dea afară. Partidele să nu trădeze și să nu-l voteze pe Ciucă. Nu ne-am întors în perioada interbelică și în comunism. Nu suntem în America de Sud, aici e România”, a declarat Simion.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Co-președintele AUR a declarat că urmează suspendarea președintelui Klaus Iohannis, despre care a zis că este „dracul dracilor”. Simion i-a spus unui protestatar că în această săptămână va începe strângerea de semnături pentru demiterea președintelui.

„Facem un apel la toți parlamentarii să nu voteze vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale și didactice și certificatul verde.
L-am dat jos pe Cîțu și pe Cioloș și urmează, dracul-dracilor, Klaus Iohannis.

Trebuie să-l respingem pe Nicolae Ciucă și trebuie să spunem „nu” dictaturii. Să vedem cine-l votează pe prim-ministrul propus de Klaus Iohannis, cel care ne-a jignit pe toți. Jos dictatura!”, a încheiat Simion transmisiunea, care a strâns aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...