ACTUALITATEVIDEO | George Simion, mesaj pentru cei amenințați cu concedierea dacă nu...

VIDEO | George Simion, mesaj pentru cei amenințați cu concedierea dacă nu se vaccinează: Nu semnați foile pe care vi le pun în față, nu au voie să facă asta. Urmează să-l dăm jos pe dracul-dracilor, Iohannis. Jos dictatura!

Co-președintele AUR, George Simion, a participat la protestele de duminică noaptea, din centrul Bucureștiului, acolo unde câteva mii de persoane au manifestat contra restricțiilor introduse începând de luni, 25 octombrie.

Deputatul a transmis în direct, pe pagina de facebook, din mijlocul manifestanților. Simion i-a încurajat pe oamenii care sunt amenințați cu concedierea în cazul în care se vaccinează.

El a declarat că AUR nu va vota în Parlament pentru numirea lui Nicolae Ciucă în funcția de prim-ministru, argumentând că „nu suntem în America de Sud”.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Se pregătește un mare blat ca Nicolae Ciucă să ajungă prim-ministrul românilor, împotriva voinței românilor. Să nu semnați foile prin care vă cer demisia.

Nu au voie să vă dea afară. Partidele să nu trădeze și să nu-l voteze pe Ciucă. Nu ne-am întors în perioada interbelică și în comunism. Nu suntem în America de Sud, aici e România”, a declarat Simion.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Co-președintele AUR a declarat că urmează suspendarea președintelui Klaus Iohannis, despre care a zis că este „dracul dracilor”. Simion i-a spus unui protestatar că în această săptămână va începe strângerea de semnături pentru demiterea președintelui.

„Facem un apel la toți parlamentarii să nu voteze vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale și didactice și certificatul verde.
L-am dat jos pe Cîțu și pe Cioloș și urmează, dracul-dracilor, Klaus Iohannis.

Trebuie să-l respingem pe Nicolae Ciucă și trebuie să spunem „nu” dictaturii. Să vedem cine-l votează pe prim-ministrul propus de Klaus Iohannis, cel care ne-a jignit pe toți. Jos dictatura!”, a încheiat Simion transmisiunea, care a strâns aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate