joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIVIDEO | George Simion, discurs GRAV despre starea națiunii: Suntem conduși prin...

VIDEO | George Simion, discurs GRAV despre starea națiunii: Suntem conduși prin frică: întâi a fost covidul, apoi criza energetică și războiul. Urmează o raționalizare a apei: vor să ne hrănim cu insecte. Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi unul pe viață și pe moarte

Președintele AUR, George Simion, a realizat o analiză a stării națiunii, la momentul 9 iulie 2022. Deputatul a spus că se dorește introducerea unei raționalizări a apei și a gazelor naturale la nivelul României.

George Simion a acuzat stabilimentul de la Bruxelles și pe cel de la București că urmăresc sărăcirea populației.

„La nivel global suntem conduși prin frică: întâi a fost Covidul, apo criza energetică și războiul. Va reveni covidul în curând și apoi o criză a hranei și a apei.

În România, situația este și mai gravă, pentru că slugile sunt foarte obediente și populația o duce din ce în ce mai rău.

Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran și să nu mai fim proprii noștri stăpâni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Urmează o raționalizare a apei și o raționalizare a gazelor naturale. O să mai putem folosi 15-20% din ceea ce folosim în prezent”, a spus Simion într-un discurs înregistrat.

Liderul AUR a acuzat coaliția PSD-PNL că trădează interesele naționale, exportând toate cerealele, prin scoaterea la licitație a Termocentralei Mintia și prin adoptarea legii offshore.

„Toate cerealele produse anul acesta au fost exportate. Statul român nu a intervenit pentru a le achiziționa la rezerva statului, iar premierii au primit un preț infim față de munca depusă.

În felul acesta s-au asigurat că nu vor mai produce nimic pe pământ românesc, iar pâinea ne-o vom cumpăra de peste hotare.

Ce face conducerea noastră trădătoare? Direcționează toată apa din râul Mureș către irigațiile din Ungaria. Există vreo dovadă mai clară a trădării care se întâmplă?

Da. Prim-ministrul Ciucă îl girează în continuare pe cel mai mare șarlatan din istoria guvernelor României, Virgil Popescu, ca ministru al Energiei. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, scoate la licitație cel mai important nod din sistemul energetic național, termocentrala Mintia. În plină criză energetică!

Prin legea offshore, gazul României se vinde în exterior pe bursele străine.

Minciuna globală susține că vacile sunt cel mai mare poluator, dacă vă vine să credeți. În schimb, o să ajungem să consumăm insecte, dacă ne luăm după mințile lor bolnave.

Nu sunt scenarii SF, ci realitatea de acum de la Bruxelles.

Am ajuns să cumpărăm scump, mâncarea pe care o puteam crește aici, pe pământ românesc”, a explicat președinte AUR.

În final, George Simion a declarat că există un război al patrioților contra globaliștilor, pentru asigurarea dăinuirii neamului românesc.

„Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi unul pe viață și pe moarte. Dar dacă avem încredere în forțele noastre, dacă avem încredere în Dumnezeu, o să reușim. Pentru că miza lor este propria îmbogățire și propriul lor interes, în timp ce a noastră este dăinuirea neamului nostru românesc și a țării noastre România”, a concluzionat Simion.

Ideologia din spatele viermilor din farfurie

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

10 COMENTARII

 1. “În România, situația este și mai gravă, pentru că slugile sunt foarte obediente și populația o duce din ce în ce mai rău.”

  -pt. ca e popor de slugi,zdrentze,gunoaie
  obtinuti prin selectie negativa.

 2. Ministrul Energiei Virgil Popescu i-a raspuns lui George Simion in legatura cu termocentrala de la Mintia. A spus ca nu e destula huila, productia interna de huila acopera doar 2-3 zile pe saptamana pentru termocentrala de la Paroseni (de 4 ori mai mica decat cea de la Mintia). A mai spus ca Mintia nu are autorizatie de mediu si in plus ca nu vrea sa inlocuim gazul rusesc cu carbunele rusesc, si de aici inteleg ca el sugereaza ca singura posibilitate pentru a acoperi necesarul de huila pentru Paroseni si Mintia ar fi importul din Rusia.

  Am facut cateva cautari pe internet in legatura cu productia de huila a Romaniei, acum e de aprox. 1000 tone/ zi si dupa un calcul simplu ajungem la concluzia ca centrala de la Paroseni are nevoie de 2000-3000 tone/zi (sa zicem 2500) iar cea de la Mintia de 8000-12000 tone/zi (sa zicem 10000). Deci Paroseni si Mitia ar avea nevoie de aprox. 12500 tone /zi de huila ca sa functioneze la capacitatea maxima iar productia actuala e de 1000 tone / zi. Dar ce productia de huila avea Romania in trecut? Iata cifrele pe care le-am gasit (https://gddhd.ro/actualitate/productia-de-huila-in-fiecare-an-mai-mica/):

  – anul 2008 , 2809925 tone/ an (7698 tone / zi)
  – anul 2009 , 2199681 tone/ an (6026 tone / zi)
  – anul 2010, 2283345 tone / an (6255 tone / zi)
  – anul 2011, 2121574 tone/ an (5812 tone / zi)
  – ….
  – anul 2015, 1583350 tone / an (4337 tone/ zi)

  Discutia ar trebui sa nu se opreasca la acest raspuns al ministrului energiei , trebuie in continuare sa primim raspunsuri la noi intrebari:
  – de ce productia de huila a scazut de la 7698 tone / zi in 2008 la 1000 tone / zi in 2022 ? (si eventual care a fost productia maxima in ultimii 30 de ani si de ce nu se poate atinge din nou ?)
  – de ce termocentrala de la Mintia nu are autorizatie de mediu ?
  – exista vreun plan concret de investitii sau contracte de import pentru urmatorii 10-20 de ani pentru a reduce pretul la energie electrica ? (nu ma refer la planul cincinal comunist, chiar si capitalism se fac estimari pentru cererea de pe piata si planuri de investitii)

  Sunt surprins de amatorismul discutiei, si din partea lui George Simion, care trebuia deja de sugereze cum se poate obtine huila pentru Mitia sau sa ceara explicatii de ce nu se poate creste productia interna, si la fel din partea lui Virgil Popescu , el trebuie sa explice de ce a scazut productia de huila si de ce nu poate creste la loc, de ce Mitia nu are aprobare de mediu, etc.

 3. Nu pot sa zic ca nu a vorbit frumos. Doar ca nici nu pot sa neglijez doua aspecte.
  Faptul ca in Romania tipul de guvernamant nu iti permite sa faci primavara doar cu o floare.
  Iar al 2-lea aspect este minciunile pe care trebuie sa le spui pentru ca populatia sa auda ce vrea ca tu sa poti dobandii ce doresti.

  Da ar fi frumos sa iesim din UE si sa schimbam forma de guvernamant o corcitura intre comunism si monarhie.Unde interesele oamenilor si a tarii sa fie prima prioritatea.
  Dar acest lucru este de domeniul filmelor SF.

  • Îmi place cum gândește ”ăla fără școală”. Ăia cu școală nu mai gândesc decât pentru ei, și atunci tot prost! 😉

 4. Este singurul care vede interesul poporului nu al conduceri !Conducerea este in interesul poporului,ori el demasca aceasta conducere ,care asupreste poporul!
  Il apreciez si il sfatuiesc sa continue lupta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE