joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | George Simion, discurs emoționant în Parlament: Eroii din 89 nu...

VIDEO | George Simion, discurs emoționant în Parlament: Eroii din 89 nu au murit ca să primim ordine de la Ambasade, ca odinioară de la Moscova. Români, ieșiți din casă, îmbrățișați-vă familia, colindați, bucurați-vă

George Simion, co-președinte AUR, a vorbit în Parlamentul României despre eroii evenimentelor din decembrie 1989, care au înfruntat gloanțele și represiunea regimului comunist.

Vizibil emoționat, George Simion a recitat câteva versuri din imnul Asociației „17 decembrie – a răniților și urmașilor celor căzuți din 1989:

„Pe 16-22 a tras Securitatea-n noi/ Au tras, au tras și noi am mai rămas/ Pe 17-22, a tras Armata noastră-n noi/ Au tras, au tras și noi am mai rămas / Martirii noștri maltratați și-n gropi comune aruncați/ Au tras, au tras și noi am mai rămas/ Eroii noștri din popor/ Furați și duși la cremator / Au ars, au ars și nimic n-a mai rămas”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deputatul AUR a criticat-o dur pe Laura Codruța Koveși, pe care a acuzat-o că a fost complice la scăparea lui Ion Iliescu și a apropiaților săi pentru crimele din decembrie 1989.

„Din păcate, sistemul nostru democratic a eșuat, pentru că nu a reușit să facă dreptate pentru victime: Ion Iliescu și clica lui, care a pus mâna pe putere, nici acum nu a ajuns la închisoare, unde le e locul și la lada de gunoi a istoriei.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

„Eroina” justiției din România, doamna Laura Codruța Koveși, a fost complice și a îngăduit, în mod jenant, ca acești criminali de la revoluție să nu înfunde pușcăriile. Și noi azi am uitat de Mihai Gâtlan, primul mort de la București”, a spus Simion.

Liderul AUR a mai zis că în 1989, românii nu au murit pentru a înlocui Moscova cu alte ambasade sau pentru a fi închiși la domiciliu. El i-a îndemnat pe români să se bucure unii de alții.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„L-ați omorât pe Ceaușescu și au ajuns la putere câinii sălbatici din jurul lui, care astăzi încearcă fel de fel de tertipuri pentru a-și bate joc de Constituția țării, de independență, de suveranitate.

Din păcate, astăzi nu suntem independenți și se primesc ordine de la ambasade, precum odinioară de la Moscova. Nu pentru asta au murit românii.

Nu ca să fie arestați la domiciliu 115.000 de frați de-ai noștri, care sunt perfect sănătoși. Stați liniștiți, dragi români, puteți ieși liberi, să vă luați în brațe familia, prietenii, pentru că niciun sistem represiv din lumea asta nu vă poate aresta în casă.

Ieșiți, colindați și vă bucurați unii de alții și luptați pentru libertate. Vom muri și vom fi liberi!”, a exclamat George Simion.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Așa da. Ăsta da discurs. La fel ca și cele ale lui Lavric, elogiatoare martirilor anti-comuniști. După 30 de ani a auzit și Parlamentul ceva demn. Clădirea zic, că de la fauna și flora alogenă dinăuntru nu mai poți avea nicio pretenție.
    Și doar pentru atâta lucru, cinste vouă, bărbați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE