sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEVIDEO | General (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General:...

VIDEO | General (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General: Sper că liderii NATO vor avea nervii puternici, că vor reuși să nu se implice militar în acest război

Generalul (r) Ștefan Dănilă, fost șef al Statului Major General al Armatei Române, între 2011 și 2015, a spus că își dorește ca liderii NATO să aibă puterea să nu se implice militar în războiul din Ucraina.

„Eu sper, în continuare, că liderii NATO, liderii statelor occidentale, vor avea nervii puternici, că vor reuși să nu se implice militar în acest război. Avem o situație bună că suntem în NATO, dar suntem la granița unui stat cu multe probleme.Ucraina este un stat care va avea multe arme după finalizarea războiului”, a declarat el la Marius Tucă Show.

Generalul (r) Dănilă a comentat și poziția autorităților române, de până acum, afirmând că a fost una corectă.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Până acum, autoritățile române au demonstrat prudență și culmea, au avut o poziție corectă, care a fost în primul rând pentru cetățenii României”, a precizat ofițerul.

În ceea ce privește relațiile dintre țara noastră și Ucraina, generalul Dănilă a spus că vecinii de la nord au fost educați, mult timp, că românii le sunt dușmani. El a precizat că relațiile s-au mai îmbunătățit, mai ales prin prisma ajutorului oferit de români refugiaților din calea războiului.


Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Mult timp au fost educați că aici sunt dușmani. Ați văzut că sunt foarte mulți surprinși că au fost primiți așa (în România). Nu suntem nici dușmani, nici cei mai buni prieteni. Nu ne comparăm cu polonezii: ăia sunt frații lor. Noi nu suntem văzuți așa.

Se schimbă atitudinea după această primire”, a mai zis fostul șef al Statului Major.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE