ACTUALITATEVIDEO | Frăția Ortodoxă a anunțat că își va face partid politic

VIDEO | Frăția Ortodoxă a anunțat că își va face partid politic

Frăția Ortodoxă, cunoscută organizație de caritate creștină, a anunțat că-și va face partid politic.

Prin vocea președintelui Dan-Ciprian Grăjdeanu, Frăția a declarat că își va înființa propria grupare politică, a cărei „țintă principală va fi reformarea omului”.

„Trebuie să apere familia și credința, căci fără credință nu vom putea face nimic, să apere națiunea, să apere tot ce înseamnă istoria adevărată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu va trebui să facem programe foarte laborioase, ținta noastră fiind reformarea omului”, a spus Dan-Ciprian Grăjdeanu.

Grăjdeanu a precizat că îi cheamă alături și pe alți lideri de organizații naționaliste, precum Mihai Târnoveanu sau Pompiliu Diplan.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Acesta a spus că dacă noul partid la guvernare, se va întoarce la principiile de până la venirea comunismului. El a dat exemplu felul în care se alegeau primarii, pe vremuri, când „elita satului”, alegea cel mai bun gospodar.

Dan-Ciprian Grăjdeanu a zis că formațiunea sa nu mai poate susține AUR pentru că „nu-L are pe Dumnezeu” și „nu este ancorat în Hristos”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

 1. wow, reformarea omului… suna oribil, asta au incercat si cei mai mari criminali ai istoriei, nu imi place deloc sloganul lor, par o noua miscare legionara.

 2. Eroare strategica sa divizezi fortele cand e clar ca poti atinge maxim 50.000 de voturi adica sa iroesti voturi. Mai bine ar sprijini air, inclusiv criticand greselile lor

  Exemplu clar e alternativa dreapta, vreo 50000 de voturi irosite si intelectuali naivi care cred ca vor deveni eo conservatori respectabili scuipand pe aur, fara sa i teleaha ca daca ar ajunge ei in parlament sistemul iar face pe ei fascisti carantinazi… Alternativa dreapta repeta tradarea intelectualilor basisti de a murdari dreapta cu sistemul

 3. Într-o oarecare măsură, există o dezamăgire legată de AUR. A mea, și a câtorva inși pe care îi cunosc, e că George Simion și conducerea partidului a început să ridice tonul total aiurea înspre Rusia. Ascultă-l pe Simion și o să observi că nu e nicio diferență între discursul unui globalist soroșist și discursul lui. AUR ar fi trebui să fie mult mai rezervați în legătură cu declarațiile despre Rusia, nu să facă jocul globaliștilor prin declarații iresponsabile și iritante. Mă întreb oare ce avem de câștigat ca țară, din asemenea afirmații. Nimic. Din contră, prețuri mari la gaze și implicit săracirea populației, plus ostilizarea relațiilor comerciale cu o țară practic vecină cu noi. Deci, da, din punctul ăsta de vedere, AUR e o mare, aș zice chiar o foarte mare dezamăgire.

   • Nu cred că-i chiar așa simplu. De-ar fi fost, n-ar mai fi avut de ce nici de-alde Șoșoacă și Tobă să se ducă să grohăie a iertare pe la ambasadă, asigurându-i de calitatea lemnului de la coada de topor.

 4. În loc să susțineți AUR la următoarele alegeri și astfel să ajungeți la putere, voi faceți exact ce vrea sistemul comunist, care urmărește să fie vreo 10 partidulețe românești dar mici care sa ia fiecare la alegeri sub 1%, și să nu între niciunul in parlament, dar nu vrea să fie un singur partid românesc mare și puternic, AUR, care să intre în parlamentul României și să ajungă la putere!

  Și tot văd manipularea asta mizerabilă și evident orchestrată central cu sintagma “dezamăgirea AUR” repetată obsesiv în multe locuri și în multe comentarii aparent “independente”… Vă plângeți că nu este perfect partidul AUR?! Nici nu poate fi perfect! Este o instituție creată de oameni, dar voi dacă nu sunteți niște fățarnici, vă puteți alătura partidului AUR și să contribuiți ca el să devină din ce în ce mai bun!

  Treziți-vă! Luptați pentru România alaturi de George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și partidul AUR! Întrați în Parlament! Ajungeți la putere în România!

  • Asa gandesc si eu. Toate fortele conservatoare ar trebuisa fie unite. Astia de la Fratia Ortodoxa ori nu gandesc ori fac jocurile sistemului cu buna stiinta. Cum sa dezbini acum si sa tragi voturi de la singurul partid de dreapta care are sanse in alegeri? Pentru ce?

   Asa m-am saturat, pana peste cap, de toti desteptii astia care vor sa fie neaparat ei capitani, ei sefi, ei conducatori. N-ar pune osul sa uneasca oamenii. Doar sa dezbine. N-ar veni unul sa zica: eu cu ce pot sa ajut? Hai sa facem ceva bun pentru tara. Daca au citit ceva, au citit degeaba, ca nu au priceput nimic.

   “UNIRE, UNIRE si iar UNIRE.
   Sacrifica tot, calca-te pe tine in picioare cu toate poftele si cu tot egoismul din tine, pentru aceasta unire. Ea, unitatea, ne va da biruinta. “

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate