sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Florin Cîțu: Ordonanța de Urgență pentru compensarea prețului la energie...

VIDEO | Florin Cîțu: Ordonanța de Urgență pentru compensarea prețului la energie și gaze ar putea fi adoptată vineri

Prim-ministrul Florin Cîțu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la finalul ședinței de Guvern, că vineri ar urma să fie aprobată ordonanța de urgență prin care se acordă o compensare la facturile de gaze și energie electrică.

OUG este menită să urgenteze adoptarea măsurilor, întrucât, potrivit premierului, aceste acțiuni „trebuie adoptate în perioada următoare”.

„Avem nevoie de un Guvern cu puteri depline, sunt multe lucruri de făcut în perioada următoare, nu ne permitem nici măcar o zi fără guvern, adică trebuie să aprobăm, pe de o parte, șirul de ordonanțe și hotărâri de guvern care vin împreună cu PNRR-ul; pe de altă parte, eu sper că până vineri să aprobăm ordonanță de urgență – vinerea o să fie următoarea ședință de guvern – ordonanță de urgență prin care acordăm o compensare a prețului la factura din iarnă la energie și la gaze, dar nu avem timp până săptămâna viitoare, până marți, să facem schema pentru companii mici și mijlocii, ceea ce iarăși va fi o problemă în perioada următoare.

Din punctul nostru de vedere, este iresponsabil ceea ce se întâmplă în Parlamentul României astăzi. Aș putea spune că cei care vor să dea jos guvernul României astăzi aruncă țara în haos și condamnă românii într-o perioadă dificilă.”, a declarat prim-ministrul României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. “ordonanta” va pune romanii pe drumuri la anaf, urmand a fi controlati fiscali pentru “indrazneala” de a cere reduceri de la stat. este un targ impotriva poporului roman. TREZITI-VA! NU ACCEPTATI ! PRETURILE TREBUIE PLAFONATE PENTRU ROMANI ASEMENEA TUTUROR STATELOR CARE INCA TIN CU POPORUL LOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate