ACTUALITATEVIDEO | Fă RAI din CE AI! Blocați pe Valea Oltului, niște...

VIDEO | Fă RAI din CE AI! Blocați pe Valea Oltului, niște nuntași au încins o sârbă la fața locului

Blocați în trafic pe Valea Oltului, doi miri și nuntașii lor, au decis să obțină maximul din situația creată, așa că dat drumul unei sârbe chiar în mijlocul drumului.

Alaiul se îndrepta spre restaurant, dar cum s-au trezit blocați în trafic, nu s-au lăsat descurajați. Lăutarii au început să cânte, iar mirele și mireasa, alături de cei apropiați, au început să joace sârba printre mașini.

Toată înregistrarea a fost postată pe rețelele de socializare. Un internaut a răspuns amuzat că e posibil să taie și tortul tot acolo, o ironie referitoare la cozile kilometrice care se formează periodic pe Valea Oltului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Unii șoferi curioși au coborât din mașini să vadă petrecerea, iar alții au început să filmeze cu telefoanele.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate