vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Europarlamentarul Christine Anderson: Orașele de 15 minute reprezintă „sărăcirea completă...

VIDEO | Europarlamentarul Christine Anderson: Orașele de 15 minute reprezintă „sărăcirea completă și înrobirea tuturor oamenilor”. Codurile QR au fost doar teste pentru ceea ce urmează

Christine Anderson, deputată în Parlamentul European, consideră că pașapoartele COVID și codurile QR care s-au răspândit în timpul pandemiei au fost doar teste pentru implementarea „orașelor de 15 minute” care vizează întărirea controlului guvernamental asupra oamenilor, conform The Epoch Times.

Un oraș de 15 minute este un cartier în care un rezident poate ajunge la tot ce are nevoie, cum ar fi un magazin alimentar, un medic și așa mai departe, într-o plimbare de 15 minute. Potrivit lui Anderson, astfel de orașe reprezintă începutul unui control mai strict al guvernului asupra oamenilor. Administrația poate exercita controlul prin hotărârea „nu mai aveți voie să părăsiți zona imediată de 15 minute. Nu trebuie să-l îngrădească sau altceva. Se va face prin intermediul unui ID digital”, a spus ea într-un interviu acordat la „American Thought Leaders”, publicat pe 25 aprilie.

În România, un proiect care viza implementarea orașelor de 15 minute a fost retrimis la comisii, după intervenția lui George Simion (AUR).

„Dacă acum îți place un alt magazin și nu se întâmplă să fie în cartierul tău, ghici ce? Nu vei mai merge la acel magazin. După cum am spus, controlul total este ceea ce vorbim”, a spus ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În Europa, se promovează legislația pentru a înființa orașe de 15 minute. Potrivit lui Anderson, Digital Green Certificate, permisul COVID introdus în timpul pandemiei, a fost doar un test conceput pentru a-i obișnui pe oameni să producă un cod QR și cerințele aferente.

„Acum, ne trântesc  aceste orașe de 15 minute. Nu vă înșelați, nu este vorba despre confortul dumneavoastră. Nu este pentru că ei vor să poți avea toate aceste locuri în care trebuie să ajungi în apropiere. Nu este vorba nici despre salvarea planetei”, a spus Anderson.

„În Marea Britanie, unele județe au adoptat deja legislație. Vor putea impune o blocare climatică. Acesta este pasul următor. Despre asta vorbim. Pentru a face asta, ei vor trebui să aibă aceste orașe de 15 minute.”, a mai spus europarlamentarul.

Următorul pas, spune Anderson, va implica restricționarea persoanelor în localitățile lor, permițându-le să părăsească locul doar de două sau trei ori pe an. Cu toate acestea, bogații vor putea scăpa de aceste reguli, deoarece pot cumpăra permise de ieșire din segmentele mai sărace, a spus ea.

„Oamenii săraci vor rămâne în aceste cartiere de 15 minute, în timp ce cei care sunt mai înstăriți vor putea să meargă oriunde vor. Despre asta vorbim.”, a adăugat ea.

Anderson a subliniat că sistemele de „credit social” în stil comunist chinezesc sunt deja testate în Europa. „Există proiecte pilot deja în desfășurare la Bologna. Acolo, se numește „Portofelul Bologna”. În Viena, se numește „Jetonul Vienei”.

„Deocamdată este voluntar și îi ademenește doar pe oameni. Dacă faci asta, primești niște bilete cu puțin mai puțin, pentru a merge la teatru. Voluntar. Încă o dată, [este primul] pas”, a spus ea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dar în curând, va fi un moment în care nu vei mai avea de ales. Trebuie să aveți acest certificat verde digital cu acest cod QR. Apoi, ei vă vor spune unde puteți merge, ce puteți face și ce nu puteți face.”

Anderson a criticat proiectul „The Line” care este construit în Arabia Saudită. O structură de 200 de kilometri lungime, 200 de metri lățime și 500 de metri înălțime, The Line este proiectată să găzduiască până la 9 milioane de oameni.

„Va fi o sărăcire completă și o înrobire a tuturor oamenilor. O spun atât de clar pentru că așa pare și așa mi se pare”, a mai adăugat ea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. ” Nu vei mai merge la acel magazin. ”
    -asta priveste mai mult pe Bvlgari nu pe mega image,
    mega magazinu monopol pe taxa de shantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE