luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Eu sunt Giorgia: Sunt femeie, sunt mamă, sunt italiancă, sunt...

VIDEO | Eu sunt Giorgia: Sunt femeie, sunt mamă, sunt italiancă, sunt creștină / „Manifestul” cu care Giorgia Meloni a cucerit Italia

Victoria coaliției de dreapta condusă de Giorgia Meloni, în alegerile parlamentare din Italia, desfășurate duminică 25 septembrie, este de-acum o certitudine. Fie că este 42%, cât indicau exit-poll-urile, fie că este 45%, victoria liderului partidului „Frații Italiei” (FDI) este certă.

Partidul lui Meloni a obținut, conform ultimei numărători oferite de statul italian, partidul Frații Italiei a obținut 26,2% dintre voturi, Liga lui Salvini a primit 8,9%, Forza Italia a lui Berlusconi 8,3% și împreună cu partidul „Noi, moderații”, a reușit să adune 44,5%, câștigând clar alegerile.

Stânga, compusă din Partidul Democrat, Alianța Verzilor, Plus Europa și Implicarea Civică s-a oprit la 26,5%, scrie La Stampa, care titrează că „Italia a virat la dreapta”.

Dar care este atu-ul Giorgiei Meloni? Conform jurnalistului și scriitorului american Rod Dreher, Meloni este o persoană care „are mai mult curaj decât un Congres întreg plin de Republicani”.

Dreher a exemplificat cu un discurs al liderului FDI, în care practic incapsulează valorile în care crede, cu tărie, Meloni: identitate, credință, familie și având în vedere circumstanțele, biologie!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Acum au reînceput discuțiile despre eliminarea „mamei” și „tatălui” din documente, pentru că familia este un inamic, identitatea națională este un dușman, identitatea gen (în sens biologic) este un dușman, tot ce ne definește pentru ei este un inamic.

Este jocul „adevărului unic”, trebuie să ne ia tot ceea ce suntem, pentru că atunci când nu mai avem identitate și rădăcini, vom fi privați de conștientizarea realității și vom fi incapabili să ne apărăm drepturile. Acesta e jocul lor. Vor să fim „părinte 1” și „părinte 2”, de gen LGBT, cetățeanul X și…coduri! Dar noi nu suntem niște coduri, suntem persoane și ne vom apăra identitatea.

Eu sunt Giorgia, sunt o femeie, sunt o mamă, sunt italiancă, sunt creștină și voi nu-mi veți lua asta! Mi-e rușine de un stat care nu face nimic pentru familii, mi-e rușine de un stat în care toată lumea vorbește de azile gratuite, dar nimeni nu le face.

Eu vreau să zic că nu cred într-un stat care pune dorințele legitime ale unui homosexual de a adopta un copil înaintea dreptului acelui copil de a avea un tată și o mamă, doar că pentru homosexualul votează și copilul nu. Un stat corect are grijă de cel mai slab, de cel care nu se poate apăra singur”, a spus ea în fața unei mulțimi entuziaste, în 2019. „Ați văzut vreun politician american care să vorbească asemenea cuvinte, cu asemenea forță și convingere”, s-a întrebat Rod Dreher.

Între timp, Meloni s-a remarcat ca fiind singura opoziție autentică la guvernările de stânga și „tehnocrate” din ultimii ani. De altfel, ea a promis că ajunsă la Guvernare, coaliția de dreapta „nu va reintroduce niciun certificat verde” și va „face comisie de anchetă asupra gestionării pandemiei”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE