luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Elon Musk: O grămadă de oameni vor muri în prima...

VIDEO | Elon Musk: O grămadă de oameni vor muri în prima misiune pe Marte. Miliardarul nu renunță la acest proiect

Fondatorul companiilor Tesla și SpaceX a declarat că „o grămadă de oameni vor muri în prima misiune pe Marte”, dar că această ambiție „o aventură glorioasă și o experiență uluitoare”. Miliardarul american nu renunță la acest proiect, anunțând încă din decembrie că anul 2026 este ținta pentru atingerea acestui obiectiv, informează The New York Post, citat de HotNews.

„S-ar putea să moară, va fi inconfortabilă și probabil nu vor avea mâncare bună. Cinstit, o grămadă de oameni s-ar putea să moară la început.”, a declarat Elon Musk, completând cu faptul că „nu va fi pentru oricine”, ci doar „pentru voluntari”.

Declarațiile americanului pot fi urmărite în videoclipul de mai jos. Cele legate de misiunea pe Marte încep de la minutul 13:25.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate