ACTUALITATEVIDEO | Elon Musk: O grămadă de oameni vor muri în prima...

VIDEO | Elon Musk: O grămadă de oameni vor muri în prima misiune pe Marte. Miliardarul nu renunță la acest proiect

Fondatorul companiilor Tesla și SpaceX a declarat că „o grămadă de oameni vor muri în prima misiune pe Marte”, dar că această ambiție „o aventură glorioasă și o experiență uluitoare”. Miliardarul american nu renunță la acest proiect, anunțând încă din decembrie că anul 2026 este ținta pentru atingerea acestui obiectiv, informează The New York Post, citat de HotNews.

„S-ar putea să moară, va fi inconfortabilă și probabil nu vor avea mâncare bună. Cinstit, o grămadă de oameni s-ar putea să moară la început.”, a declarat Elon Musk, completând cu faptul că „nu va fi pentru oricine”, ci doar „pentru voluntari”.

Declarațiile americanului pot fi urmărite în videoclipul de mai jos. Cele legate de misiunea pe Marte încep de la minutul 13:25.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...