joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Elon Musk a șters pe jos cu un reporter BBC...

VIDEO | Elon Musk a șters pe jos cu un reporter BBC care venise să-l acuze de creșterea „dezinformărilor” și „limbajului urii” pe Twitter: BBC se consideră responsabilă că nu a scris nimic despre efectele adverse ale vaccinurilor?

Un interviu al BBC cu Elon Musk, proprietarul Twitter, a luat o turnură total neașteptată atunci când magnatul media l-a întrebat pe jurnalist care sunt dovezile pentru afirmația că „limbajul urii” ar fi crescut în rețea, de când a fost preluată de Musk.

Musk l-a provocat pe jurnalist să numească un singur exemplu de „limbaj al urii” pe care l-a întâlnit pe Twitter, dar James Clayton nu a reușit, deși susținuse că numărul este în creștere.

Când Musk l-a rugat pe Clayton să „descrie un lucru care incită la ură”, acesta a spus că este vorba despre „ceva care este puțin rasist, puțin sexist”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Apoi Musk l-a întrebat pe reporter dacă ceva „puțin sexist” trebuie interzis și a concluzionat: „Domnule, nu știți despre ce vorbiți”.

„Ați spus, literal, că ați experimentat mai mult conținut plin de ură și apoi nu ați putut da niciun exemplu, este absurd. Nu puteți să-mi dați un singur exemplu, nici măcar un tweet. Și totuși, susțineți că acest conținut este ridicat. Ceea ce este fals, ați mințit”, a lovit Musk.

Reporterul a schimbat subiectul și a întrebat de ce Twitter „nu mai ia măsuri” împotriva postărilor care încalcă regulile privind „informarea inexactă” despre Covid 19. Răspunsul lui Musk a fost necruțător:

„Covid nu mai este o problemă. Dar BBC se consideră responsabilă pentru dezinformarea oamenilor privind măștile și efectele adverse ale vaccinurilor? Și despre faptul că nu a scris despre asta? Și cum rămâne cu faptul că BBC a fost presat de Guvernul britanic să-și schimbe politica editorială, sunteți conștient de asta?”.

Evident, BBC nu a publicat această parte din interviu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE