ACTUALITATEVIDEO | Duminica protestelor: Mii de oameni au contestat certificatul verde și...

VIDEO | Duminica protestelor: Mii de oameni au contestat certificatul verde și școala online la Suceava și București. La Focșani, au ieșit în stradă și preoți

Peste o mie de persoane au protestat la Suceava, împotriva certificatului verde și a pragului de vaccinare impus de Ministerul Educației pentru funcționarea școlilor.

Suceava este județul cu cea mai mică rată de vaccinare din țară, dar în același timp este județul cu cele mai puține infectări din România.

„Vrem școală offline”, „Dreptul la educație este garantat de constituție”, „Corpul meu, alegerea” sau „Libertate” erau câteva dintre mesajele care se puteau citi pe bannerele participanților.

De altfel, la Suceava au avut loc proteste ale părinților și copiilor care au cerut să fie lăsați să meargă la școală.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ei au avut o listă cu 10 revendicări:

1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit – eliminarea obligativităţii măștii, revenirea la învăţământ faţă în faţă

Abrogarea legii carantinei, legea 55/2020, care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat
Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. În această ordine de idei cerem:
– Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

– Retragerea proiectului de lege care transformă Poliţia Militară în organ de represiune împotriva civililor

– Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale

– Anularea ordonanţei de urgenţă care desfiinţează malpraxisul – adoptată luni, 29 martie 2021

Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase
Cerem ca Ministerul Sănătăţii și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români, cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici
Cerem să înceteze executarea necondiţionată a ordinelor OMS (organizaţie aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătăţii, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.
Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală,
Întrucât suntem perfect conștienţi că acestea reprezintă doar soluţii de moment, cerem imperativ:

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.
Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.
Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să se scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.

Un protest în același sens a avut loc și la Focșani. Acolo, presa locală notează că manifestanții au fost conduși de preoți.

Peste 100 de oameni s-au adunat pentru a transmite un mesaj guvernanților referitor la implementarea ”certificatului verde”, dar și cu privire la proiectul de lege privind vaccinarea. S-a scandat ”Libertate, libertate!”

„Enoriași de la mai multe biserici, alături de preoți și alți creștini ortodocși, am transmis că suntem împotriva vaccinării obligatorii, împotriva vaccinării copiilor și că suntem pentru respectarea egalității de drepturi în fața legii. Fără megafoane, fără scandal, în mod pașnic… Am spus ”Tatăl nostru” și am manifestat civilizat, pornind apoi în marș prin oraș. Presa a lipsit în totalitate, ceea ce nu este întâmplător din punctul nostru de vedere”, a precizat o participantă la acțiune, citată de Ediție de Vrancea.

Un protest la care au participat aproximativ câteva sute de persoane a avut loc și la București.

Manifestanții au cerut respingerea certificatului verde, precum și demisia secretarului de stat, Raed Arafat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate