miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Duminică, AUR a protestat în fața fabricilor austriece de la...

VIDEO | Duminică, AUR a protestat în fața fabricilor austriece de la Sebeș și Rădăuți. George Simion: Avem un guvern ieftin și un lemn ieftin în România

Duminică, 15 ianuarie, AUR a organizat proteste, unul la Sebeș și unul la Rădăuți, în fața fabricilor de lemn din cele două localități.

În fața celor câteva sute de simpatizanți, adunați la Sebeș, președintele AUR, George Simion, a declarat că firmele austriece Schweighofer, Kronospan și Egger au „cvasi-monopol” pe piața lemnului din România.

El i-a acuzat pe austrieci că poluează orașul Sebeș și pe autoritățile locale că nu iau nicio măsură.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Populația orașului Sebeș se plânge de fabrică de 10-15 ani, dar nu au luat nicio măsură. I-au vândut, așa cum ne vând și pe noi, românii. Autoritățile nu iau nicio măsură împotriva fabricilor.

Schweighofer, Kronospan și Egger au cvasi-monopol pe piața lemnului. Ei aleg cel mai bun lemn din pădurile noastre. Avem un guvern ieftin și un lemn ieftin în România, dar noi nu suntem de vânzare.

Continuăm boicotul: am început cu benzinăriile, continuăm cu fabricile de lemn. Această fabrică poluează municipiul Sebeș. Avem un guvern ieftin și un lemn ieftin în România”, a spus George Simion în fața celor adunați la Sebeș, în fața fabricii Kronospan.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE