duminică, iulie 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Două ucrainence au dansat lasciv pe mormântul tatălui lor, mort...

VIDEO | Două ucrainence au dansat lasciv pe mormântul tatălui lor, mort în războiul contra Rusiei, dar și pe ale altor soldați ucraineni

Două femei din Ucraina riscă până la cinci ani de închisoare după ce au fost arestate pentru că s-au filmat dansând și făcând twerk pe mormintele soldaților căzuți într-un cimitir din Kiev, de Ziua Independenței națiunii, potrivit Remix News.

Surorile au fost acuzate de profanarea unui mormânt după ce au dansat lasciv pe locul de înmormântare a tatălui lor. Acesta se pare că a fost ucis apărând Ucraina de invadatorii ruși în apropierea orașului Izyum de pe râul Doneț din regiunea Harkov.

Cei două femei au așezat un telefon mobil între mormintele a doi soldați, decorate cu steaguri ucrainene în Cimitirul Forestier și, îmbrăcate în ținute foarte atrăgătoare, au început să facă twerk.

Într-o declarație a poliției din Kiev publicată pe Telegram, autoritățile au confirmat că femeile au fost arestate „la mai puțin de o oră” după presupusa infracțiune.

„După cum a devenit cunoscut, două surori au venit la Cimitirul Forestier și au decis să ‘onoreze’ memoria apărătorilor Ucrainei căzuți în acest fel”, se arată în comunicat.

„Anchetatorii departamentului de poliție din Desnyan, de comun acord cu parchetul raional, au început proceduri penale în temeiul părții 2 a articolului 297 din Codul penal al Ucrainei – profanarea unui mormânt”.

Acesta a explicat că „femeile riscă privarea de libertate pe o perioadă de trei până la cinci ani” pentru acțiunile lor.

După arestarea acestora, surorile au încărcat un videoclip pe Instagram în care își exprimă regretul pentru acțiunile lor.

„Eu și sora mea vrem să ne cerem scuze tuturor, să ne cerem scuze pentru videoclipul nostru necugetat. Nu era scopul nostru să denigrem pe cineva, mai puțin memoria eroilor noștri căzuți”, au spus femeile.

„Înțelegem că acțiunile noastre nu ar fi trebuit să aibă loc unde tatăl nostru este îngropat împreună cu alți apărători morți ai Ucrainei. Ne pare sincer rău și vă rugăm să ne iertați această prostie. Înțelegem complet cât de rușinoasă pare acțiunea noastră și acum ne este rușine. Vă rugăm să ne iertați pentru această greșeală oribilă”, au adăugat ei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE