sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Doi oameni de știință de la Pfizer admit că anticorpii...

VIDEO | Doi oameni de știință de la Pfizer admit că anticorpii naturali produși în urma unei infecții cu Covid-19 sunt mult superiori vaccinului

Project Veritas a intervievat, cu camera ascunsă, trei oameni de știință de la Pfizer, într-un material exploziv lansat noaptea trecută în Statele Unite.

Conform mărturiilor celor trei, anticorpii naturali produși în urma unei infecții cu Covid-19 sunt mult superiori vaccinului.

Nick Karl: „Când cineva este imun în mod natural – ca și cum ar fi primit COVID – probabil că au mai mulți anticorpi împotriva virusului … Când primiți de fapt virusul, veți începe să produceți anticorpi împotriva mai multor componente ale virusului … Deci, anticorpii dvs. sunt probabil mai buni în acel moment decât vaccinarea COVID”

„Orașul New York are nevoie de oameni vaccinaţi. Este vorba doar de a-i determina să se simtă incomod persoanele nevaccinate până la punctul în care sunt la fel ca„ F * ck it. I will get ”. Tu stii…” a adăugat el, citat de EVZ.

Al doilea angajat de la Pfizer, omul de știință asociat senior Chris Croce, a susținut ceea ce a spus Karl – spunând că cei care au dobândit imunitate în mod natural sunt „probabil mai protejați” față de vaccin.
Project Veritas: „Deci, sunt bine protejat cu anticorpi?”

Chris Croce, cercetător asociat principal Pfizer: „Da”.

Project Veritas: „La fel de mult ca și vaccinul?”

Croce: „Probabil mai mult”

Project Veritas: „Cum? Cum, cu cât mai mult? ”

Croce: „Sunteți protejaţi pentru mai mult timp, deoarece există un răspuns natural”. Croce îl sfătuiește apoi pe jurnalistul sub acoperire să „aștepte” până când imunitatea naturală scade pentru că a avut deja Covid-19.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by R3media (@r3media.ro)

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate