marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Dezvăluire șocantă despre masacrul din Texas: Poliția a așteptat 40...

VIDEO | Dezvăluire șocantă despre masacrul din Texas: Poliția a așteptat 40 de minute până să acționeze, deși părinții disperați îi implorau pe agenți

La peste 24 de ore de la masacrul dintr-o școală texană, care a dus la moartea a 19 copii și doi adulți, ies la iveală detalii șocante.

Conform presei americane, poliția a fost prezentă la fața locului și nu a intervenit timp de 40 de minute, deși părinții disperați îi implorau pe agenți să intre și să-l oprească pe ucigaș.

Într-un final, asasinul a fost împușcat de niște ofițeri de la trupele de grăniceri. Într-o filmare, Javier Cazares, tatăl uneia dintre fetițele ucise se aude cum îi îndeamnă pe ceilalți părinți: „Haideți să ne grăbim înăuntru, pentru că polițiștii nu fac nimic din ceea ce  ar trebui să facă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că ucigașul s-a închis într-o sală de clasă și a tras în copiii de-acolo, victimele fiind din aceeași clasă.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

La rândul său, poliția neagă că nu a intervenit. Reprezentantul agenților care l-au împușcat pe agresor afirmă că ofițerii s-au mișcat cât de repede s-a putut.

„Nu au ezitat.Au făcut un plan. Au intrat în clasă și au rezolvat situația cât de repede au putut”, a spus Raul Ortiz, șeful US Border Patrol.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Colombine school reloaded.S-ar părea că nu numai caralii noștri sunt plătiți degraba. Agă în SUA e la fel ca-n România (am două confirmări personale când spun asta), o simplă și grasă procopseală.Dulău la stăpânire, gras și prea bine plătit, cu mici excepții, sărite la avansare și/sau scoase din sistem, cu înjurături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE