luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Descoperire revoltătoare: Actori folosiți pe post de pacienți de Covid...

VIDEO | Descoperire revoltătoare: Actori folosiți pe post de pacienți de Covid în pandemie

După o lungă perioadă în care populația lumii a fost supusă restricțiilor menite să stopeze  pandemia de Covid, astăzi ies la iveală dezvăluiri din spatele unor videoclipuri ce susțineau și răspândeau panica. Se pare că persoanjele din filmulețe sunt de fapt actori plătiți în timpul pandemiei să se dea drept pacienți bolnavi de Covid, informează Antena3CNN.

Într-o filmare o putem vedea pe Ramona Khoury, mama singură, care susține că este una dintre cei 700 de pacienți internați cu Covid în Australia. Împreună cu alți doi bolnavi din Spitalul Concord, din Sydney, și-a dorit mult să arate pericolele Covid, prin declarații emoționante făcute pe patul de spital.

Ramona Khoury: „Nu i-am văzut de mult.”

Dr.: „Îți afectează familia. Nu poți să ai grijă de copiii tăi. ”

Ramona Khoury : „N-am  mai lucrat. Îi cresc singură. Nu e ușor. ”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cel de-al doilea pacient, un bărbat, îi îndemna pe oameni să se vaccineze: „Va rog faceți vaccinul. Dacă-l făceam și eu… ”, iar cel de-al treilea spunea: „Nu pot respira, plămânii sunt atacați. Foarte rău. ”

Imaginile cu cele trei personaje au fost filmate de către Dr. Lucy Morgan și au fost date publicității de catre Departamentul de Sănătate din South Wales, ulterior fiind difuzate de televiziuni precum ABC News, Ten News First, Seven News, relatează sursa citată.

Au fost însă și oameni care nu au convinși și s-au întrebat dacă nu cumva aceste imagini sunt false. Printre sceptici se numără și doi senatori australien.

O femeie a fost cea care a rezolvat misterul: „Toți trei sunt actori. Cum să fie o coincidență?”

Așadar, cei trei „bolnavi”, erau actori plătiți. Un bărbat a sunat la spitalul unde fusese internată „pacienta” cu Covid și a aflat că acolo nu a fost internată nicio Ramona Khoury.

Reamintim că Australia a fost una dintre țările cu cele mai draconice măsuri restrictive, atât ca timp cât și ca intensitate (vezi cazul Djokovici) din lume.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate