marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Dana Budeanu spune că Raed Arafat ar fi spus managerilor...

VIDEO | Dana Budeanu spune că Raed Arafat ar fi spus managerilor de spital să pregătească saloane pentru copii: Ce o să se întâmple la ATI la copii? Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați

Creatoarea de modă Dana Budeanu, realizatoarea popularului show „Verdict” și a aplicației cu același nume spune că șeful DSU, Raed Arafat, ar fi vorbit cu managerii de spitale pentru a pregăti saloane speciale pentru copii.

„Domnu’ Arafat, ați contactat toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii. De ce să pregătească saloane pentru copii toate spitalele din București? De ce, ce vreți să faceți cu copiii? Nicăieri pe globul pământesc nu există așa ceva. Nimeni nu a pus labele pe copii. De ce ați contactat managerii de spitale să pregătească saloane pentru copii? Ce o să se întâmple la ATI la copii? Ce se întâmpla la adulți? Îi dezbracă în pielea goală și îi leagă de pat? Adică luați copiii de lângă părinți, părinții nu o să aibă acces două săptămâni. Asta o să faceți? Copiii nu fac COVID grav. Toți oamenii de știință de pe glob și toate studiile confirmă acest lucru. Copiii nu fac COVID, este o vrăjeală. Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați”, afirmă Dana Budeanu într-o înregistrare video publicată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. dar arahat a suplimentat si numarul de militieani sanitari in acest scop (sic!). copiii vor fi declarati cu japk “boNlavi” la gradinita sau la scoala si luati pe sus de militia “sanitara” pentru impact emotional. ce au facut la spitalul foisor, cand au evacuat oamenii proaspat operati de la terapie intensiva, va fi fost mica copilarie, fata de ce vrea criminalul asta sa faca acu, totul pentru a genera #teroarea si #frica. scopul: vaxxul cu forta.l avem ce meritam pentru ca ne place somnicul cel de moarte…nu ne pasa nici macar de proprii nostri copii se pare….

  2. Pregatiti locuri de veci pentru arahat &co. Numarul nostru , al celor care se vor ocupa de aceasta problema creste exponential. Nu veti avea scapare……va promit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate