ACTUALITATEVIDEO | Dana Budeanu: Oamenii au murit pentru că voi ați furat,...

VIDEO | Dana Budeanu: Oamenii au murit pentru că voi ați furat, nu pentru că nu s-au înțepat. Dl Rafila, ieșiți și spuneți adevărul: nu e despre boală, ci că trebuie să ne aliniem și noi la ce-o să fie

Cunoscuta creatoare de modă și formatoare de opinie, Dana Budeanu, a criticat dur politicienii de la putere, inclusiv pe cei de la PSD, pentru felul în care arată România după doi ani de pandemie.

Ea spune că de doi ani, statul român „a scuipat în fața oamenilor obișnuiți” și că nu s-au luat măsuri elementare, precum testarea gratuită masivă și achiziția de antivirale, pentru revenirea la normalitate.

Dana Budeanu a adăugat că a condiționa dreptul la muncă de certificatul verde este „un abuz”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Oamenii au murit pentru că voi ați furat, nu pentru că nu s-au vaccinat. De ce nu avem antivirale peste tot, din abundență?

Oamenii nu sunt imbecili, voi sunteți. Dacă le oferi o plajă largă de alegeri, oamenii nu sunt nebuni. Voi sunteți niște scelerați, că nu spuneți adevărul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dl Rafila, ieșiți și spuneți adevărul: nu e despre boala, ci că trebuie să ne aliniem și noi la ce-o să fie. În continuare veniți cu valul 5, 6?

Voi trebuie să oferiți sănătate și educație oamenilor, că noi plătim! Omul obișnuit este flegmat pe față în fiecare zi de către stat”, a declarat ea.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...