joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Dan Puric: Pe liderii de la București nu-i doare țara....

VIDEO | Dan Puric: Pe liderii de la București nu-i doare țara. O mână de oameni aleși din străinătate care sunt anafectivi

Dan Puric a vorbit la Antena 3, în cadrul emisiunii Exces de Putere, despre conducătorii României și cum se raportează aceștia la popor. Actorul a reluat la interviul cu Oana Zamfir teza potrivit căreia liderii de la București ar fi impuși din afara țării:

„Gândiți-vă că România nu mai este condusă din interior de mult. Acești oameni sunt aleși din străinătate. O mână de oameni care sunt anafectivi. Cred că sunt măsurați. Îl atinge și nu-l doare. A, dacă îl atinge personal, da.

Dar pe el nu-l doare țara. Între cele două războaie mondiale sau pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza am avut, și noi, oameni responsabili la conducere. Sigur, au fost și multe lepre. Dar am avut mari oameni politici care și-au dat demisia, care au avut probleme de conștiință.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De pildă, Alexandru Marghiloman (fost prim-ministru al României, n.r.), care s-a dus să semneze tratatul de pace de la Buftea (cu Imperiul German și Austro-Ungaria, n.r.), și toți l-au făcut trădător. El s-a expus, s-a jertfit pentru România. Pe urmă și-au dat seama.

I-ați văzut pe ăștia că se jertfesc? Lăsați (că vând) bogățiile țării, ăștia au vândut sufletul acestei țări.

În criză vezi, cu adevărat, personalitatea unui om. Ăștia aruncă pe fereastră tot. Se scufundă corabia și ei aruncă bătrâni, tineri, mame, copii, idealuri, tradiții. Biserica. Numai ei să rămână“, a precizat Dan Puric la Antena 3.

Ăștia nu-s cu „A fi sau a nu fi!” Ăștia-s cu „să moară mama, mă îmbogățesc sau nu”!

„Spuneați înainte de emisiune de actori politici. Zicea Bibanu’ (actorul Dem Rădulescu, n.r.) – Dragă Puric, dacă n-ai Hamlet, nu pui Hamlet!’ N-ai Laurence Olivier (actor britanic, n.r.), nu poți să joci cu paznicul de la poartă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La noi, nu mai este Vraca (George Vraca, actor român, n.r.), este luat unul de pe stradă, de cea mai joasă calitate, și ăla nu știe să decline existențial ‘A fi sau a nu fi’.

Ăla zice: Să moară mama! A avea sau a nu avea! Mă îmbogățesc sau nu“, a mai adăugat actorul Dan Puric la Antena 3.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE