sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Copilul de 5 ani care a devenit simbolul refugiaților ucraineni....

VIDEO | Copilul de 5 ani care a devenit simbolul refugiaților ucraineni. A trecut granița singur, plângând, stârnind emoția a milioane de oameni

Imaginile filmate la punctul de trecere a frontierei Medika, din Polonia, au devenit virale și băiețelul de 5 ani surprins cum trece granița singur, plângând, e acum simbolul refugiaților din calea războiului din Ucraina, conform Publika.

Băiețelul, care are 5 ani, dar despre ai cărui părinți nu se știe nimic, are o sacoșă într-o mână și calcă apăsat. Copilul înaintează și plânge, apoi se oprește, se uită mai întâi la picioare, apoi în față. E momentul în care filmarea se termină. Filmarea, preluată de marile televiziuni și publicații occidentale, a fost distribuită pe toate rețelele sociale și a devenit virală.

Canalul britanic Sky News subliniază că nu se știe dacă acest copil a fost singur.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Deputatul poporului ucrainean Oleksiy Honcharenko, care a distribuit videoclipul pe canalul său Telegram, a cerut ucrainenilor care văd imaginile să găsească măcar câteva informații despre băiat și familia lui.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Băiatul însuși a devenit deja un erou al desenelor despre realitățile războiului din Ucraina. A fost pictat de artista georgiană Nancy Woland, pe punga pe care o duce scrie „speranță”, iar pe fundal e un lan de grâu și cerul înstelat în culorile drapelului Ucrainei.

„Nu știam deloc să desenez. Nu știam să pun tot răul și tristețea acestui război într-o singură fotografie, dar azi dimineață am dat peste un videoclip cu acest puști. În acest moment, speranțe și vise sunt în astfel de imagini!”, a scris autoarea pe Facebook.

„Era singur”, „Era înaintea adulților, așa că nu credeți că era singur, dar aceste scene încă mă înspăimântă”, „Săracul copil. E sfâșietor”, „Arată atât de obosit, speriat, sunt șocat când văd asta, mă uit în jur după mama lui sau după adulții cu care este și nu-i găsesc… Și mă gândesc că în urmă cu doar câteva zile, acest dulce copil a avut o casă și o copilărie normală”, „M-a devastat, m-a rupt”, „Am plâns. E doar îngrozitor” sunt câteva dintre mesajele celor care au privit imaginile.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Mai degrabă Simbolul copiilor scăpați de la o iminentă “vaxinare” sau cine stie ce altă “pandemie” mai teribilă, clocita în rețeaua de BIOLABORATOARELE construite de SUA in Ucraina,( … de altfel promisă de bilgheitz. )

    FakeNews-ul cu armele biologice deținute de Sadam, a vuit în presa mondiala când au invadat anglo-americanii Irakul.
    Despre BIOlaboratoarele americane din Ucraina …nu prea se aude nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE