miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Copiii sunt ținta: Antena 3 a filmat cum „Moș Crăciun”...

VIDEO | Copiii sunt ținta: Antena 3 a filmat cum „Moș Crăciun” s-a vaccinat la Institutul Marius Nasta

Acum câteva minute, Antena 3 a anunțat că „Moș Crăciun” s-a prezentat la Institutul „Marius Nasta” din Capitală.

„Moş Crăciun se protejează de COVID-19. Chiar la această oră, el se vaccinează la Institutul “Marius Nasta” din Capitală. Astfel, nu riscă să intre în carantină în noaptea în care toată lumea îl așteaptă cu daruri.

‘Cred că am făcut 50 și ceva de teste ca să mă duc să mă întâlnesc cu copiii. M-am dus la părinți și la copii izolați și mi-am asumat acest lucru pentru că bucuria Crăciunului, viața trebuie să meargă înainte.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu vă plecați urechile la filozofii și medicii de Facebook. Moș Crăciun a fost salvat anul acesta de două ori de medicii de la Spitalul Militar Central și de medicii de la Bagdasar,’ a spus Moș Crăciun.

Moșul este vaccinat deja cu primele două doze, iar acum a mers pentru a se vaccina cu cea de-a treia doză”, sună materialul publicat de Antena 3.

De remarcat că Antena 3 nu prezintă identitatea reală a persoanei care se identifică drept „Moș Crăciun” .

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

„Moșul” este un simbol cu un puternic impact la copii, iar folosirea lui pentru a promova vaccinarea în rândul micuților constituie nivelul cel mai de jos atins până acum de cei care urmăresc vaccinarea cu orice preț.

Faptul că se urmărește vaccinarea copiilor este demonstrată și de recentele declarații ale lui Octavian Jurma. „Nu știm care va fi profilul demografic al valului Omicron în Europa, dar în România se pare că decizia a fost luată să repetăm “succesul” din valul 4-Delta. E foarte posibil deci ca valul Omicron să fie un val al copiilor și tinerilor și în România”, a spus el, deși nu există niciun indiciu că micuții ar fi afectați de boală.

Acum patru zile, Hotnews scria despre numărul mare de copii internați cu Covid în Africa de Sud, în contextul Omicron.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. A se vedea și “bradul” făcut din doze de vaccin la Palatul Copiilor. Pozat pentru presă cu o droaie de voluntari cu mască, mândri tare de ce-au făcut, dar și cu copii care se joacă lângă, cu niște cutii de cadouri tot din doze de vaccin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate