ACTUALITATEVIDEO | Convoiul libertății a blocat cea mai aglomerată trecere a frontierei...

VIDEO | Convoiul libertății a blocat cea mai aglomerată trecere a frontierei a Canadei

Mișcarea împotriva obligativității vaccinării din Canada, supranumită „Convoiul libertății”, a blocat traficul pe „Ambassador Bridge”, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei dintre Canada și Statele Unite, relevă Breitbart.

Luni, protestatarii au blocat ieșirea spre Huron Church Road, ceea ce i-a obligat pe polițiștii rutieri să recomande rute ocolitoare pentru ceilalți participanți la trafic. Aglomerația rezultată a „trecut granița” și în Statele Unite, relevă sursa citată.

Dacă luni, traficul a fost complet oprit, luni, situația se mai îmbunătățise marți, reluându-se cu greutate.,

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jurnalistul canadian Brian Lilley a scris că protestul de pe „Ambassador Bridge” poate fi un punct de cotitură în mișcarea împotriva obligativității vaccinării, pentru că premierul liberal Justin Trudeau nu are niciun răspuns.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Îi va respinge Trudeau pe acești oameni ca fiind rasiști, așa cum îi face pe toți ceilalți care nu sunt de acord cu el? Asta a făcut Trudeau în trecut cu mai multe persoane sau grupuri care i s-au opus și pare să fie singurul răspuns pe care îl are la protestele de la Ottawa”, a scris Lilley.

„Totul este despre politică și dorința lui Trudeau de a-și spori baza de susținători împotriva protestatarilor, de a atașa mișcarea de protest conservatorilor și de a culege roadele printr-un eventual sprijin sporit acordat alegătorilor dacă sau când are loc o confruntare violentă cu poliția”, a acuzat el. Jurnalistul a constatat atitudinea confruntațională și insultătoare a lui Trudeau față de TIR-iștii canadieni în comparație cu sprijinul său pentru protestatarii din fermele indiene de anul trecut.

„Acel unic pod care leagă Windsor de Detroit transportă 27% din totalul comerțului bilateral dintre Canada și Statele Unite. A țipa „rasism” nu va rezolva această problemă. Poate că este timpul ca Trudeau să ofere protestatarilor canadieni același dialog ca și protestatarilor indieni”, a concluzionat Lilley.

„Convoiul libertății” este o mișcare împotriva obligativității vaccinării, începută de către camionagii canadieni acum peste opt zile. De-atunci, aceștia blochează capitala Ottawa.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate