ACTUALITATEVIDEO | Cluj Napoca: Un cetățean fără mască a fost agresat într-un...

VIDEO | Cluj Napoca: Un cetățean fără mască a fost agresat într-un autobuz. Antena 3 îl numește „curajos” pe agresor

Un cetățean a fost agresat într-un mijloc de transport în comun, pentru că nu purta mască.

O femeie vine la bărbatul fără mască, îi pune mâna pe gură și apoi îi dă o palmă.

Postul Antena 3 o numește pe femeie „curajoasă”, iar pe bărbat „antivaccinist”, deși în clipul care a surprins întâmplarea, omul pare să spună „am făcut vaccin la Covid”.

Ironia face că femeia a pus mâna pe gura „contravenientului”, riscând mai mult, din punct de vedere virusologic, decât dacă l-ar fi lăsat în pace, să vorbească, de la o distanță de siguranță.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Conform ultimelor decizii ale Guvernului, purtarea măștii în mijloacele de transport în comun este obligatorie, dar eventuala sancțiune revine în sarcina organelor abilitate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate