duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Claudiu Târziu spune că alianța PSD-PNL-UDMR va implica România „fățiș”...

VIDEO | Claudiu Târziu spune că alianța PSD-PNL-UDMR va implica România „fățiș” în războiul din Ucraina: Perspectivele lui 2023 sunt sumbre

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a spus în mesajul ocazionat Anul Nou că „perspectivele lui 2023 sunt sumbre”. Unul dintre motive este legat de faptul că, în opinia sa, coaliția de guvernământ va implica România „fățiș” în războiul din Ucraina.

„Anul 2022 a fost mai bun decât se anunță 2023. Perspectivele acestuia se anunță sumbre. Ne așteaptă adâncirea crizei economice, cel mai probabil implicarea fățișă a României a războiului din Ucraina și nu în ultimul rând o instabilitate politică majoră, dată de lupta pentru putere de PSD și PNL, în an preelectoral. În acest context, nădejdea este numai la Dumnezeu.

În final, vă doresc ce vă doresc și mie: pace, prosperitate și viață în deplină libertate. Așa să ne ajute Dumnezeu, la mulți ani”, a spus Claudiu Târziu în mesajul său.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

11 COMENTARII

 1. @ C. Leonte:
  Ignoranta, nepasarea si neimplicarea celor mai multi de pe meleagurile mioritice au dus la transformarea poporului român intr-o populatie – mai dezbinata ca niciodata.
  E foarte buna rugaciunea, dar este nevoie si de actiune.
  Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista.
  Dumnezeu hraneste pasarile care dau din aripi.

  La miezul noptii, mai multi calugari se rugau intr-o biserica. La un moment dat, curentul electric se opreste de tot si se face intuneric bezna. Calugarii au inceput sa se roage:
  – Doamne, fa Tu astfel incat sa avem din nou lumina.
  Un singur calugar s-a ridicat, s-a dus la panou, a verificat sigurantele, a inlocuit-o pe una din ele si lumina a pornit din nou.

  • Să nu exagerăm, nu trebuie să credeți că eu m-am născut ieri. Evident, credința constă în acțiune. Și iubirea constă în acțiune. Îți poți imediat da seama cât de sincer este un om urmărindu-i faptele, că la vorbe toți ne pricepem. Faptele însă vorbesc cu adevărat, au evidența lor imposibil de contrazis. Când cineva se declară credincios, dar nu face nimic bun, acela e doar un histrion, un mincinos jalnic. În această situație sunt politicienii, în văzul întregii țări, dar și oamenii de rând, foarte adesea. Ceea ce voiam să spun este că de data asta politica e foarte îndrăcită și foarte bine organizată, încât noi ne simțim cu mâinile legate. Spuneți-mi cum ați acționat în plandemie, pentru a opri mascarada? Eu m-am expus postând peste tot articole și opinii ale unor specialiști ce erau categoric împotriva măștii, a vaccinării etc. Rezultatul a fost că mi-am pierdut prietenii și chiar rudele, cu rare excepții, dar tot s-au supus autorităților momentului. Acum mă rog pentru sănătatea lor. Cum ați acționat pentru a opri tot felul de fărădelegi? Cum acționează ucrainenii? Dar rușii? Mă refer la oamenii de rând. Am văzut la știri că încearcă să se opună războiului, însă fără succes. Ca să nu lungesc vorba, așteptăm sugestii de la dvs., cum să acționăm pentru a stopa răul din România. Mai mult, acum trebuie să împiedicăm și atragerea noastră în război, deci avem de lucru.

   • 🙂 Mai spuneți, că le ziceți interesant! Se distinge clar superioritatea Democrației asupra commiunissmului: dvs. vorbiți de „atragere”, ei vorbeau de „târâre”.

    Eu aș vrea să știu cum te opui unuia venit înarmat să te lichideze. Îi citești un pasaj din Biblie ?

    • Ha! De parcă despre asta era vorba! Deși comentariul meu e atât de simplu, fiecare înțelege ce vrea. A trecut Crăciunul, nu mai trebuie să fim „mai buni”, Uitasem că românul e mereu pus pe harță în online, unde semnează anonim, vorba lui Caragiale, dar nu se revoltă împotriva deciziilor nebunești ale guvernanților, să iasă în stradă, să facă ceva util, din moment ce în online susține acțiunea. Fiți curajos acolo unde contează. Aici sunt doar vorbe.

     • Eu nu-mi permit luxul unor concedieri repetate din partea Democrației. Dacă vă dau inițialele, nu se cheamă că-s „anonim”. Iar democrația dvs. nu îmi trebuie (eu fiind de stânga – Stânga e aceea care vrea socialism, nu cea care vrea … schimbare de sex și alte-asemenea).

      Deciziile guvernanților nu-s „nebunești”, sunt ordonate, consimțite, asumate. (Știți: descrierea logică a Universului …)

      Ieșitul în stradă nu aduce nimic (în absența ingredientelor esențiale), nici nu poate fi susținută îndelung cât măcar neplăceri să producă. Dacă vreți „altceva”, adunați-vă într-un partid, obțineți voturile (în caz că aveți încredere în Democrație) și efectuați schimbările.

      Dacă ați reuși, ați simți prompt pe spinare … gârbaciul Democrației. Au pățit-o mulți, dar n-are cine să v-o spună.

    • Foarte bine, deci avem puncte comune, că doar nici eu nu pot fi de partea „progresismului”, așa cum este înțeles acum. E drept, nici de stânga nu pot fi. Numai că s-a pierdut ideea care ne-a mânat în luptă! Dvs. mă amendați că făceam apel la rugăciune în loc de acțiune. Bine, v-am înțeles punctul de vedere și v-am întrebat cum anume vedeți o acțiune eficientă pentru a ieși din acest dezastru. Nu mi-ați răspuns. Deci tot ce am discutat noi aici au fost vorbe în vânt. Pun punct aici, Pace!

   • Foarte bine punctat! Sigur că așa este. În plus, cine se revoltă împotriva ideii de rugăciune, ca fiind nonacțiune, n-are decât să treacă direct la faptele credinței. Nu la ceartă, ci la fapta cea bună.

 2. Să ne rugăm! Numai un miracol divin ne mai poate ajuta! Oricum politica se face la un nivel prea înalt pentru oamenii de rând. Noi avem votul, dar cine ne garantează că rezultatul este corect? Avem conștiința civică, dar numai teoretic. Practic, se pare că e surdă și oarbă. Dacă mă gândesc la revoltele „spontane” din ultimii ani, sunt tot mai convinsă că au fost regizate. Atunci, când cu luminile telefoanelor mobile, ce frumos a fost, nu-i așa? Era vorba de o ordonanță a PSD. Când a fost revolta împotriva Colectiv, ca prin minune a fost înlăturat Ponta. Asta deși liberalii au făcut deseori tot atâta rău sau mai mult. Tot un bou și o belea. Dacă acele revolte ar fi pornit din conștiința rănită a acestui popor, atunci s-ar fi repetat la fel de spontan și în alte situații dramatice. Ni se taie pădurile, ni se vând instituțiile de mare folos, se scot la iveală cazuri de corupție ucigașă etc., etc. Și tăcere! Nici o revoltă din partea nimănui. Nici măcar unii parlamentari bine intenționați nu pot stopa această politică ce seamănă tot mai mult cu un genocid asupra poporului român! Și atunci noi, oamenii de rând, ce să facem? Să ne rugăm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate