marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Cedry2k și Connect- R au lansat o nouă Rugăciune

VIDEO | Cedry2k și Connect- R au lansat o nouă Rugăciune

Cedry2k și Connect – R au colaborat din nou pentru un proiect cu totul special.  Stelian Crăciun (Cedry2k) și Ștefan Mihalache (Connect – R) au realizat piesa „Rugăciune”.

Este a doua colaborare pe care cei doi artiști o realizează împreună, după piesa „Înapoi la zero”, de-acum un doi ani. Și-atunci, ca și acum, piesa avea ca tema relația omului cu Dumnezeu.

Atât Stelian Crăciun cât și Ștefan Mihalache sunt creștin-ortodocși asumați, acest lucru mărturisindu-l atât în viața privată, cât și în muzica lor.

Recent, Ștefan Mihalache (Connect – R) a oferit un interviu în care a vorbit despre recunoștința pe care i-o poartă lui Dumnezeu pentru tot ce a primit în viață.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Am lucrat cu echipe de muncitori țigani și pot să spun că dacă ești cinstit cu ei, au etica muncii din plin, spun adevărul și ai parte de respect din partea lor.Faptul că se segregă de români, în cazul LOR e vina exclusivă a administrației care pune pe primul plan hârtia și nu omul.Apropo, pe vremea aia eram blond de la mama natură .Erau meseriași pricepuți, harnici și conștiincioși.Cum sunt, dealtfel, și românii. Sunt oameni și oameni.Apropos, ca tot e vorba de creștinism, spune Domnul : Nu judeca dacă nu vrei să fii judecat.

    • Da, de-aia-și pun în urechi cercei în formă de cruce și vin cu bolizii la sfințit. Dar cine suntem noi să judecăm, nu? Au zis Doamne-Doamne, merge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate