luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Cedry2k, o nouă melodie manifest: Fapte! „N-o să afli decât...

VIDEO | Cedry2k, o nouă melodie manifest: Fapte! „N-o să afli decât ce e în interesul redacției/ Prin care vor să prevină revolte/ Serviciile o să culeagă recolte”

Artistul Cedry2k și-a lansat, pe 14 februarie, noua melodie. Intitulat „Fapte”, cântecul este un manifest pentru o viață asumată, cu demnitate.

Ca de-obicei, rapper-ul bucureștean nu iartă nici moravurile societății în care trăim. În versurile melodiei „Fapte”, Marius Stelian Crăciun taxează felul în care unele organizații mass-media relatează sau se feresc să relateze anumite evenimente.

„Omul e centrul creației
Dar n-o să afli decât ce e în interesul redacției
Prin care vor să prevină revolte
Și cum toți se uită la Digi, serviciile o să obțină recolte”, cântă Cedry2k.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rapperul subliniază și decăderea învățământului românesc:

„Acum 20 de ani ți-aș fi recomandat o școală bună
Și să speri la salariu de 2000 de dolari pe lună
Dar având în vedere că s-a distrus învățământul
Mă sucesc: mai bine înveți să muncești pământul!”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

 1. Și încă ceva, d-le Ursan:

  remarcați cum artistul recomandă (citați dvs.; eu nu am ascultat încă) publicului său să lucreze pământul (ceea ce el nu pare să o facă – de meserie), nu îi recomandă să devină … artiști. Și nu că aș crede că viața de artist ar fi ușoară, dar … suspectez că e mai bună decât a lucrătorilor pământului, altminteri artiștii ar fi covârșitor cunoscuți drept lucrători ai pământului (fiindcă nu cred că s-ar feri de munca grea) …

  (Bârfea deunăzi Stânga americană că printre variantele pe care ai lor le-au cântărit pentru Germania după WWII ar fi fost și versiunea de a le lăsa țara fără industrie, ca să fie agrari și să nu se mai ridice vreodată. Adică soarta destinată României când a refuzat Planul Valev (prin ’64) de la Nikita H., dar n-a mai suflat după ’90 în fața Democrației.)

  Spre deosebire – să zicem, curat întâmplător – de maniacii de profesori care tratează pe fiecare din membrii propriului public, ca și când ar vrea să scoată practic din toți … oameni de știință!

  P.S.

  Acum presa liberă de știri ne lămurește că da, se știe că piața liberă (imobiliară) se „autoreglează”, dar … nu se știe cât durează până atunci! Și scuzele și explicațiile curg gârlă!

 2. 🙂 Nu știu dacă omul vă citește, dar lăsați-mă să-l „îndoctrinez” o țâră:

  Chiar e România singura, sau este întreaga suflare a Democrației (și dvs. n-ați aflat încă !?) ?

  Până și VVPutin v-a spus, din 2007 (la München), de unde vine pocinogul ….

  Ori, dacă plecați în vreun turneu prin lume, puteți vedea, citindu-le manualele (pe care nu se obosesc foarte tare să le ascundă).

  Mulțumesc.

  P.S.

  Au ajuns să împuște oameni (țintit, nu la întâmplare!) și în școli, pompos numite „colegiate institutes”, mă întrerup știrile din bătut câmpii în subsolurile presei libere românești! Pot eu susține că aș fi visat vreodată atâta libertatate (a mea, nu a lor) în RSR ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate