miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Bizar: Șeful PNL Gorj s-a filmat într-o biserică, de Ziua...

VIDEO | Bizar: Șeful PNL Gorj s-a filmat într-o biserică, de Ziua Femeii, cu o lumânare gigant în mâini, pe care susține că o aprinde pentru „doamne și domnișoare”

Șeful PNL Gorj, Ion Iordache, s-a filmat într-o ipostază bizară, de 8 martie.

Aflat într-o biserică ortodoxă, Ion Iordache s-a filmat cu o lumânare gigant în mână, afirmând că o aprinde pentru toate femeile, de Ziua Internațională a Femeii.

Mesajul său este puțin incoerent.

„De ziua internațională a femeii am venit să aprind o lumânare. Am venit să aprind o lumânare și să mă rog, să vă dea Dumnezeu multă sănătate, să fiți fericite…multă liniște în suflet. La mulți ani doamnelor și domnișoarelor”, a spus Iordache, care s-a filmat apoi sărutând icoanele.

@ioniordache74Doamnelor și domnișoarelor, să aveți o primăvară frumoasă! La mulți ani!♬ sunet original – Ion Iordache

Iordache, care este cunoscut pentru domeniul de vânătoare privat pe care-l administrează, a folosit o lumânare neobișnuit de mare, față de cele care se vând, de-obicei, la pangarul bisericilor, pentru a fi mai vizibilă pe cameră.

De altfel, 8 martie nu este o sărbătoare creștinească, femeile fiind sărbătorite pe 25 martie, de Buna Vestire.

Nu este clar cum a primit Iordache dreptul a filma acest clip electoral într-o biserică ortodoxă, date fiind regulile stricte ale BOR pe această temă.

Iordache este cunoscut pentru nenumăratele acuzații privind modul dubios în care a făcut averea uriașă, după ce a fost primar al orașului Turceni (Gorj).

El a mai intrat în atenția publică, după ce un clip în care se lăuda cu racolarea primarilor PSD a ajuns subiect de comedie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. “se lăuda cu racolarea primarilor PSD”

    -acum racoleaza doamne si domnisoare prin biserici,
    “puncte de lucru ale BOR”

  2. „Nu este clar cum a primit Iordache dreptul a filma acest clip electoral într-o biserică ortodoxă, date fiind regulile stricte ale BOR pe această temă.”

    Ce-ar fi să … întrebati (d-le Ursan!) ?

    O fi pentru războiul de la ușă ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE