miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Biden spune că inflația e din cauza „unui război din...

VIDEO | Biden spune că inflația e din cauza „unui război din Irak“. Când își amintește de Ucraina, se scuză și spune că se gândește la Irak pentru că „acolo a murit“ fiul său. Beau Biden, fiul președintelui SUA, a murit de cancer în 2015

Președintele american Joe Biden continuă seria de gafe cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă. Acesta a spus că inflația actuală se datorează războiului din Irak. Apoi, președintele SUA s-a scuzat, a spus de războiul din Ucraina, dar a afirmat că se gândește la Irak pentru că acolo a murit fiul său:

„Inflația este o problemă la nivel mondial din cauza unui război din Irak… scuzați-mă, din cauza războiul din Ucraina.

Mă gândesc la Irak pentru că acolo a murit fiul meu“, a spus președintele Joe Biden.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu nici o lună, Biden a afirmat despre fiul său același lucru, că a murit în Irak.

„Spun asta în calitate de tată al unui bărbat care a câștigat Steaua de Bronz pentru Serviciu Remarcabil și și-a pierdut viața în Irak”, a spus Biden la începutul lunii octombrie. În realitate, Beau a murit de cancer la creier în 2015.

Săptămâna trecută, Președintele Biden a părut că s-a rătăcit în pădure în timpul unei ceremonii de plantare a copacilor pe peluza de sud a Casei Albe.

Reamintim, totodată, că la jumătatea lunii octombrie a acestui an, Joe Biden a spus că suntem în anul 1922 și a uitat numele unui senator democrat, în timp ce auditorii se amuzau.

Acum patru luni, președintele Joe Biden a confirmat, fără să vrea, suspiciunile privind problemele sale cognitive, când a arătat presei o hârtie cu instrucțiunile pe care le primește de la staff-ul său pentru conferințele de presă.

De asemenea, au existat mai multe momente în care președintele Joe Biden a părut total rupt de realitate. În două situații a rămas cu brațul în aer, încercând să dea mâna cu diverși oameni pe care credea că îi are lângă el, în altă situație a căzut de pe bicicletă, iar fostul medic de la Casa Albă și-a exprimat, în urmă cu două luni, opinia despre declinul capacității cognitive a actualului președinte al SUA.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate