vineri, februarie 23, 2024
RECOMANDĂRIVIDEO | Aici am ajuns: Părinții își apără copiii de un travestit...

VIDEO | Aici am ajuns: Părinții își apără copiii de un travestit apărut la un loc de joacă în București. „Ce-ai făcut mă cu copiii? Te-ai urcat peste copilul meu acolo în roată!”

Scene șocante în capitala României: părinții unor copii aflați la joacă în parc sunt nevoiți să-i apere de prezența unui travestit care le dădea târcoale.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și prezintă cum mai mulți părinți îl iau la întrebări pe bărbatul în rochie, între care și „Ce-ai făcut mă cu copiii”?

Alții îi transmit că nu are ce căuta pe lângă copii, în timp ce un tată îi spune: „Te-ai urcat peste copilul meu acolo, în roată!”.

Transgenderul pare însoțit de două femei, care încearcă să-l ia de-acolo. Ulterior, filmarea se mută pe un teren de joacă, unde „transul” sare la un tată care-i spune că „nu este aici locul pentru prostiile astea”.

„Transul” își dă peruca jos și-l amenință cu bătaia pe respectivul tătic. „Ți s-a mai spus, cu toții avem limitele noastre, înțelege”, încearcă tăticul să raționeze cu persoana, semn că nu este prima oară când apare în acel loc de joacă.

Travestitul/Transgenderul sare gardul și amenință că se întoarce să-l bată pe respectivul om.

Poliția locală nu-și face apariția niciun moment în imagini. Pe rețelele de socializare se susține că postarea este din acest an, 2023.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

6 COMENTARII

  1. Evenimentele de genul asta vor fi din ce in ce mai dese in Romania. In occident e la ordinea zilei. Se strang in gasca si sunt agresivi. Sunt multe cazuri de copii abuzati, violati, oameni batuti si maltratati de gastile de perversi sexuali in alte tari din vest. Autoritatile nu fac nimic, acuzand victimele de “homofobie”. Altii nu zic nimic de frica pentru ca sunt amenintati de indivizii astia.

  2. MozaiQ și Accept in acțiune :)))

    fiți toleranți cu minoritatea LGBTQI, măi părinți homofobi!

    ăștia o să se inscrie să predea educație sexuală in școli :))))

    • Cel mai probabil aceasta acțiune de provocare face parte dintr-un program al unui ONG finanțat de UE și poate și de guvern. Felicitări acelor părinți că au reacționat, dar atenție să nu se treacă la violență fiindcă nefericiții aceștia abia așteaptă să se victimizeze.

  3. Noua normalitate promovată de UE și America! O destructurare a societății dpdv moral. In America au apărut tot felul de “drag queen”, practic travestiți care “dau lecții” de sexualitate minorilor. Scopul l-am spus, se vrea implementarea unei societăți fără repere morale, repere pe care este consolidata familia. Dacă nu mai există tată și mamă atunci nu mai există nici unitatea familială, povețele părinților își pierd din valoare, mentalitățile diverse dispar făcând loc mentalității unice promovate de stat. Ați auzit vreodată de “hitlerjugend”? In societatea nazistă copiii erau înrolați de mici prin propagandă și ajungeau să-și “toarne” inclusiv părinții care obiectau împotriva politicii naziste. Azi trăim o formă mai elaborată și mai insidioasă a acestei metode de substituire a educației familiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE