marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Acuzații la adresa Mitropolitului Olteniei, ÎPS Irineu: Când era covidul...

VIDEO | Acuzații la adresa Mitropolitului Olteniei, ÎPS Irineu: Când era covidul unde s-a ascuns? Să se știe că ei au stat ascunși, să nu mergem la biserică, să nu ne împărtășim, că ne îmbolnăvim

Cazul preotului din Târgu Jiu mazilit de Mitropolitul Olteniei și care a stârnit revolta enoriașilor a scos la iveală acuzații grave la adresa lui ÎPS Irineu (foto).

O enoriașă prezentă în biserică duminica trecută l-a acuzat pe Mitropolitul Olteniei că „s-a ascuns” în perioada pandemică și că i-a „învățat pe credincioși să stea acasă”.

„Dvs ați avut demnitate, ați înfruntat orice, v-ați dus la enoriași acasă. Când era covidul unde s-a ascuns? Dvs ați fost la enoriașii bolnavi, ați înfruntat orice, atunci, asta să știe înalții. Să știe că ei au stat ascunși, că ne-au învățat să nu mergem la biserică, să nu ne împărtășim, că ne îmbolnăvim. O minciună sfruntată. Uite că ne-am împărtășit și nu ne-am îmbolnăvit. Să vină să stea față-n față cu noi, să stea de vorbă cu noi!”, a spus, în lacrimi, femeia.

Mitropolitul Olteniei a fost printre puținii ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române (BOR) care s-a exprimat public în favoarea vaccinării. Surse bisericești susțin că ÎPS Irineu s-a vaccinat și mai mult decât atât, i-ar fi obligat și pe colaboratorii săi să o facă.

ÎPS Irineu a intrat în atenția publică recent și după tulburarea creată la Mănăstirea Frăsinei.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate