marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Acuzații grave ale lui George Simion: Liderii partidelor politice, în...

VIDEO | Acuzații grave ale lui George Simion: Liderii partidelor politice, în afară de AUR, au dosare sau sunt colaboratori ai unor servicii de informații. Unele dintre ele nu sunt nici românești

George Simion, co-președintele AUR, i-a acuzat pe liderii celorlalte partide politice parlamentare că sunt colaboratori ai serviciilor de informații. Unele dintre aceste servicii, a spus deputatul AUR, nu sunt românești.

El a făcut aceste afirmații într-o întâlnire cu susținătorii AUR din Oradea.

„Sunt primul care să recunosc, că și PNL-ul, și PSD-ul și chiar și de la USR, are câțiva oameni buni, dar nu au acces la nivel de conducere centrală, pentru că anumite servicii de informații controlează accesul la conducere.

Pentru că toți șefii de partid, în afară de AUR, au dosare sau sunt colaboratori ai unor servicii de informații. Și știți care-i partea cea mai tristă? Că unele dintre aceste servicii de informații nici măcar nu sunt românești.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este adevărul pe care noi îndrăznim să-l spunem, aici în Piața Unirii din Oradea”, a afirmat deputatul.

Simion a mai spus că românii vor scăpa de certificatul verde care este cerut în restaurante sau sălile de fitness.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Promisiunea pe care v-o facem aici în Piața Unirii: pe lângă că am scăpat de certificatul de muncă nazist (n.r. – certificatul verde pentru locul de muncă), vom scăpa împreună şi de acel certificat de intrare la restaurante, în instituții publice și în sălile de fitness unde te duci să te însănătoșești. Nu e normal să-ţi ceară vreun act când te duci să faci sport! Mergem până la capăt! Aveți încredere în voi, în națiunea noastră, avem un viitor la noi acasă, iar viitorul este al patrioților, nu al globaliștilor. Mergem înainte cu Dumnezeu. Doamne ajută!”, a mai zis Simion.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate