luni, martie 27, 2023
ȘTIRIVIDEO | A luat naștere Alianța AUR, pentru alegerile din 2024. Ce...

VIDEO | A luat naștere Alianța AUR, pentru alegerile din 2024. Ce formațiuni suveraniste s-au unit cu partidul lui George Simion

Într-o zi de mare sărbătoare pentru români, de Ziua Unirii Principatelor, Partidul Republican a semnat, la Iași, cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și Partidul Alianța Național Țărănistă protocolul de colaborare sub numele de Alianța AUR.

Acest protocol de colaborare este între trei partide suveraniste, având un obiectiv comun puternic acela de a repune România acolo unde merită și își propune să câștige alegerile din 2024.

Președintele AUR, George Simion, a declarat, în cadrul conferinței desfășurată pe 24 ianuarie a.c. la Iași, că trebuie lăsate deoparte orgoliile, cerând membrilor AUR să întindă mâna către „toți ceilalți care au în comun ca și noi libertatea, credința, familia, națiunea”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Le mulțumesc domnilor președinți Radu Ghidău și Marian Cucșa pentru că vin alături de noi, pentru că renunță la orgolii. Sunt zeci de partide care spun că ne calcă pe urme, dar e greu să renunți la orgolii și să te aduni sub un nume ca AUR, să te aduni sub altă siglă electorală. Vor veni alături de noi și alte formațiuni politice.

Apelul meu pe 24 ianuarie de la Iași este: deschideți porțile AUR către toate formațiunile care sunt la fel ca noi, către toate asociațiile, grupurile de inițiativă! Pe parcursul anului vor mai veni și altele. (…) Am zis, o spun și acum și o voi spune: AUR face alianță doar cu românii! Și prin asta înseamnă că alături de noi sunt bineveniți țărăniști, oameni care luptă pentru idei, creștin-democrați, oameni care împărtășesc valorile noastre, români din toată România”, a spus președintele AUR, George Simion.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a spus în fața delegaților prezenți la conferința de la Iași, în cadrul intervenției sale intitulată „Ne-am unit pentru România”, că este datoria celor 3 partide să fie unite și să dea o speranță generației viitoare.

„Ne dorim ca prin această unire să reușim să creăm punți de legătură între oameni, nu garduri și ziduri care să îi despartă. Este datoria noastră să apărăm valorile creștine. Este datoria noastră să nu le permitem să ne interzică folosirea cuvintelor mamă și tată. Ne dorim ca drepturile și libertățile cetățenilor să nu mai fie puse între paranteze și călcate în picioare după voia fiecărui ministru al justiției, premier sau chiar președinte al țării, așa cum s-a întâmplat. Trebuie să oprim aceste lucruri. Este datoria noastră să fim uniți și să dăm o speranță generației viitoare.

Am dat mână cu mână pentru o mică unire în raport cu ceea ce ne propunem în viitoarele luni, în viitorii ani. Marea unire va fi în 2024, atunci când ne vom uni cu toți românii și vom învinge sistemul care e deranjat de suveranitate, de patriotism.

Ne-am unit pentru români, nu pentru membrii de partid. Ne-am unit pentru că avem aceleași principii și valori. Punem pe primul loc patria, națiunea, familia. Uniți vom reuși să facem România măreață și puternică!”, a declarat președintele Partidului Republican, Marian Cucșa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La rândul său, președintele Partidului Alianța Național Țărănistă, Radu Ghidău, a afirmat că „nu mai dorim o politică a capului plecat”.

„Orice om normal trebuie să își iubească țara și trebuie să își dorească pentru țara să meargă înainte. Cum obținem acest lucru? Prin unire! Doar dacă toți cei care gândim la fel vom fi împreună ne va permite să câștigăm, să fim o forță și să fim aceeași voce care spune: Punct, noi nu ne mai dorim așa ceva! Pentru mine, unirea face puterea, iar 2024 este piatra de încercare a acestei uniri!”, a spus Radu Ghidău.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate