marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEVIDEO | A apărut trailerul filmului „My Son Hunter”, despre Joe Biden...

VIDEO | A apărut trailerul filmului „My Son Hunter”, despre Joe Biden și afacerile fiului său. Actorul John James spune că pelicula reprezintă „doar vârful aisbergului”

Trailerul a fost lansat pentru viitorul film „My Son Hunter”, care este regizat de Robert Davi, o celebritate premiată de la Hollywood

Videoclipul are deja peste un milion de vizualizări pe rețelele sociale.

Actorul John James, care joacă rolul lui Joe Biden, spune că trailerul prezintă doar „vârful aisbergului”, conform newspageindex.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

James l-a lăudat pe regizorul Robert Davi pentru alegerile sale stilistice.

„A fost cu totul atent la detalii, decoruri, totul trebuia să fie corect, să arate bine”, a spus James despre Davi, explicând că directorului de fotografie i s-a cerut chiar să vizioneze filme precum The Godfather și American Hustle pentru inspirație.

„După cum puteți vedea în trailer, există un anumit aspect pe care îl are imaginea, care pur și simplu este grozav. Și acel aspect aproape devine un personaj în film”, a mai spus el.

Filmul este distribuit de Breitbart și produs de Phelim McAleer și Ann McElhinney, cu un scenariu de Brian Godawa. McAleer și McElhinney sunt cunoscuți în cercurile conservatoare pentru că au produs filmul despre avorționistul Kermit Gosnell.

My Son Hunter va fi disponibil pentru vizionare pe 7 septembrie, potrivit Washingtonexaminer.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE