joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVictorie de etapă pentru Donald Trump. Curtea Supremă a blocat temporar accesul...

Victorie de etapă pentru Donald Trump. Curtea Supremă a blocat temporar accesul Congresului SUA la declarațiile fiscale ale fostului președinte american

Curtea Supremă a SUA a blocat Congresul să obțină declarațiile fiscale ale fostului președinte Donald Trump.

Judecătorul John Roberts, numit de George W. Bush, a suspendat o decizie a curții de apel care a decis că un complet al Congresului ar putea avea acces la documente.

Donald Trump a depus luni o cerere de urgență la Curtea Supremă, cerând acesteia să oprească ordinul. Decizia lui Roberts este temporară, în așteptarea evoluțiilor ulterioare în caz.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rep. Richard Neal, președintele Comitetului Camerei pentru Căi și Mijloace, încearcă de ani de zile să obțină declarațiile lui Trump, afirmând că acestea sunt necesare, deoarece comisia ia în considerare posibilitatea actualizării modului în care sunt efectuate auditurile președinților.

Cu toate acestea Neal nu caută înregistrările niciunui alt președinte american și chiar a spus că „dezvoltarea evaziunii fiscale sofisticate a președintelui Trump” a fost unul dintre motivele pentru care a considerat că acesta ar trebui să-și publice declarațiile.

În trecut, președintele Camerei Reprezentanților din SUA, Nancy Pelosi, a declarat că acestea ar fi „utile” în investigarea „ce… rușii o au asupra lui Donald Trump” și că anchetele asupra lui Trump vor continua în 2019 pentru că ea vrea să-l vadă „în închisoare”, scrie The Epoch Times.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate