ACTUALITATEVictor Ponta intervine în scandalul Eurovision și demontează propaganda de ambele părți...

Victor Ponta intervine în scandalul Eurovision și demontează propaganda de ambele părți a războiului din Ucraina: Nu mă mai lasă pe mine să gândesc, cu capul meu, că Putin e rău. Și asta, că de trei ori pe zi, în Parlament, vorbește Zelenski

Victor Ponta, fost premier al României, spune că propaganda anti Rusia seamănă extrem de tare cu cea a Rusiei și că Ucraina exagerează atunci când ceartă toată Uniunea Europeană. Ponta a comentat scandalul de la Eurovision, acolo unde juriul României a fost eliminat din concurs, iar voturile noastre au mers automat către Ucraina, conform Știripesurse.

“Nu, noi eram fraierii. Și s-a trezit fata de la Eurovision să voteze. Mă mir că nu a primit un SMS: voi chiar credeți că puteți vota. Am înțeles mesajul politic că trebuia să câștige Ucraina, mi se pare normal.

Mă uitam și eu la televizor, întotdeauna noi dădeam puncte Republicii Moldova. Dar proștii ăștia de români vor să voteze cu cine vor ei? Defecțiune tehnică la România, 12 puncte la Ucraina. Azi am înțeles că Putin era operat, dar el era la nu știu ce summit. Lasă-ne și pe noi în opt ani să votăm împotrivă sau să ne abținem.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu Moldova votam, că nu votam cu Rusia. Nu știu cine e autorul anti propagandei, dar seamănă. Nu mă mai lasă pe mine să gândesc, cu capul meu, că Putin e rău. Și asta, că de trei ori pe zi, în Parlament, vorbește Zelenski. Poate mai ai și altă treabă!”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...