luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVictor Ciutacu: A început execuția ritualică a lui nea Petrică Daea. A...

Victor Ciutacu: A început execuția ritualică a lui nea Petrică Daea. A deranjat interesele financiare care se reformează întru trecerea la lăcustele new-age, a și venit lovitura de par în frunte

Jurnalistul Victor Ciutacu a confirmat ceea ce R3Media a scris, ieri, despre apariția unor stenograme în ancheta DNA a lui Adrian Chesnoiu în care ar apărea și numele lui Petre Daea, la o zi după ce actualul ministru s-a poziționat împotriva consumului de gândaci și lăcuste, și susține că Sistemul a început „execuția ritualică“ a ministrului Agriculturii, Petre Daea, care nu a înțeles „cu frumosul“ că noul trend este cel al lăcustelor și al hranei artificiale. Ciutacu arată că stenogramele ieșite în presă cu Petre Daea vin la scurt timp după ce ministrul a spus public că nu ne învață Uniunea Europeană ce să mâncăm, iar românii vor merge pe vechile tradiții.

„Execuția ritualică a ministrului Petre Daea, mascată într-o furibundă campanie declanșată de presa cu epoleți care urlă (mai nou) împotriva securismului, arată cu funcționează Sistemul, da, cu S. Algoritmul e simplu. Băieții veseli care manevrează destine dau drumu’ la brațe și produc ceva umbros despre tine. Și țin acel ceva la sertar atât timp cât ești util, disciplinat și nu deraiezi de la linia dreaptă pe care ți-au trasat-o cu sau fără știința ta. Când le deranjezi interesele sau, pur și simplu, deraiezi de pe șine, umblă la cutia cu maimuțe.

Atunci, ca din senin, liderul social-democraților a primit întrebarea dacă e la curent cu existența unui „fin” de-al lui Petre Daea în dosarul penal al lui Adrian Chesnoiu. Dat fiind că nici Ciolacu, nici Daea n-au priceput de vorbă bună și au ignorat avertismentul public, ba al doilea chiar s-a apucat de treabă și de deranjat interesele financiare gigantice ale (spre exemplu) industriei alimentare care se reformează întru trecerea la lăcustele new-age, a venit și lovitura de par în frunte.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mânuitorii de stenograme din DNA au scos pe piață, conform vechilor obiceiuri de care nu se dezbară, niște hârtii. În care apare, vai, ce surpriză, „finul”. Ca beneficiar de concurs trucat, blat cu Chesnoiu, la insistențele lui Daea…“, scrie Victor Ciutacu, potrivit Știripesurse.

Și în cazul lui Adrian Chesnoiu, fostul ministru al Agriculturii, dosarul i-a apărut la două săptămâni după ce acesta a fost vizitat de delegații franceze și americane. La acea vreme, Chesnoiu a cerut UE să respecte specificul și tradițiile României în zona agricolă.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. Mai devreme sau mai târziu occidentul ne va izbi cu ecolatria-n frunte iar romànașul, descurcăreț, se va apuca de agricultura de subzistență și bișniță cu surplusul.Polițistul o să-și vadă pielea mai aproape decât cămașa și țara se va rostogoli înainte pe stil ’80.Singura belea va fi datoria imensă înghițită de buzunarele potentaților, armata de ocupație a României de azi.La capitolul leadership am stat întotdeauna prost, dar azi stăm mai prost ca întotdeauna.Poate totuși, ne vom mișca spre o societate fără politică, cu valori reale în vârf, un stat unde cel mai tare inginer agronom va fi la agricultură, energetician la energie,samd, și atunci vom spune că tot răul spre bine a fost iar de acum nu vom mai avea muncitori cu gura-n frunte și Europa poate să se ducă naibii și fără noi.

  • Edward Griffin ar zice trecere de la democrație la republică ; prima este impunerea, de cele mai multe ori prin manipulare, a voinței majorității și prostimii asupra tuturor, în republică fiecare om este liber să hotărască ce este mai bine pt el atîta timp cît nu face rău altuia.
   Pilde în republică: îmi fac dacă vreau asigurare pe mașină, îmi trimit dacă vreau copiii la școli unde statul are monopol, mă injectez dacă vreau, port mască dacă vreau, nu ies din casă că vreau nu că mi-a zis nu știu ce funcționar samd.
   Adevărul nu are nevoie de majoritate (nu știu cine-a zis-o sau dacă nu altfel)

 2. Cu Daea mi se pare ca dimpotriva, se intampla contrariul , nu este ‘executie ritualica’ ci este facut ‘erou’ al luptei impotriva eco-dictaturii, in profida trecutului sau de activist al fostei dictaturi comuniste din Romania.
  E foarte frumos ca a spus un lucru adevarat , ca viermii si gandacii se dau cu DDT si nu cu ulei de gatit, dar e prea putin ca din ‘zeroul’ sa devina ‘eroul’ .

  Cred ca nimeni nu vorbeste serios despre viermii comestibili , foarte probabil ca nici la cantina parlamentului UE nu exista meniu cu viermi si gandaci. Si nu cred ca o sa-i vedem pe Klaus Schwab si pe Ursula von der Leyen mancand gandaci si viermi . Singura posibilitate rezonabila pentru consum de insecte ar fi ca hrana pentru animale domestice (porci , gaini). Cred ca nimeni nu ar fi deranjat sa mance carne de porci sau de gaini hraniti cu insecte, dar ar trebui sa fie la un pret scazut , alfel de ce ar merita efortul? Iar daca cineva ar fi deranjat , ar trebui sa fie liber sa cumpere carne porc hranit cu porumb sau cu ce vrea el , probabil la un pret mai mare.

  • Nu știu cînd mai are vreme de minister cînd, se vede, este ocupat cu ședințele foto. A se vedea și poza cînd umblă în pantofi, pantaloni de costum, cămașă și, poate, cravată, prin apa pînă la glezne printr-un canal de irigații nu numai cu datul „props” cu ciobanul din capul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate