ACTUALITATEVești excelente pentru bolnavii de cancer din România: Clinica Nera a dr....

Vești excelente pentru bolnavii de cancer din România: Clinica Nera a dr. Pavel Chirilă a primit certificarea Ministerului Sănătății pentru tratamentele oncologice!

România este una dintre cele mai afectate țări din Europa în ceea ce privește cancerul. Conform statisticilor, peste 50.000 de români mor în fiecare an de cancer, ceea ce înseamnă aproape 137 de persoane pe zi.

În 2020, situația a fost și mai gravă, deoarece bolnavii de cancer au trebuit să înfrunte și pandemia Covid-19 sau mai bine zis, deciziile Ministerului Sănătății în ceea ce privește accesul la serviciile medicale necesare.

În acest context, R3media anunță o veste bună, în exclusivitate. Începând cu săptămâna trecută, Clinica Nera, primul centrul de recuperare oncologică din România, a primit certificarea din partea Ministerului Sănătății pentru a trata bolnavii de cancer!

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Proiectul, care a necesitat o investiție de peste 17 milioane de lei, a fost gândit și dus la îndeplinire prin stăruința Prof. Dr. Pavel Chirilă.

Centrul are o capacitate de 45 de locuri și beneficiază de cabinete și spatii de tratament inclusiv camera hiperbară (utilizată la oxigeno-terapia hiperbară care constă în inhalarea oxigenului pur sau a aerului îmbogăţit cu oxigen, de către pacient, acesta stând într-o încăpere la o presiune mai mare decât cea atmosferică, crescându-i astfel nivelul oxigenului din sânge și care contribuie la refacerea țesuturilor mai repede decât în mod normal).

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

La Clinica Nera există cea mai performantă tehnologie pentru Trapia Hiperbară din România (camera germană Haux, acreditată ca echipament medical; cu rezultate imediate în recuperarea post-Covid) și monitorizare pe indicatorii medicali. Centrul pune la dispoziție și facilitați pentru EKG, Spirometrie, Fizio-kinetoterapie și Dietoterapie, unele chiar în interiorul camerei hiperbare.

Programări se pot face la 0355 401 393 sau 0742 038 139, dar și online, AICI.

Spațiul clinic se adresează bolnavilor de cancer și leucemie, aflați în stadii incipiente ale bolii, care vor fi tratați pe baza unui plan personalizat de tratament, având la bază medicamente pentru controlul durerilor și ținându-se cont de toate celelalte afecțiuni existente. În cadrul acestui centru, pe lângă asistență medicală specializată, pacienții și familiile acestora vor beneficia și de asistență socială, consiliere psihologică dar și spirituală.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...