marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEVerdict favorabil lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. De ce...

Verdict favorabil lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard. De ce este important: Se restabilește egalitatea bărbatului cu femeia în justiția americană

Justiția americană a dat verdictul în procesul pe care actorul Johnny Depp i l-a intentat fostei sale soții, actrița americană Amber Heard, în care aceasta din urmă era acuzată de defăimarea starului din „Pirații din Caraibe”.

Juriul a găsit că actorul a fost defăimat de către Amber Heard, printr-un articol publicat de aceasta în 2018, în care ea îl acuza că a abuzat-o în timpul relației, scrie NBC News.

Deși articolul nu-l menționa direct pe Depp, avocații acestuia au argumentat că textul se referea la alegațiile făcute împotriva sa, de către Heard, la divorțul din 2016.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jurații au decis, în unanimitate, că Heard nu a putut să demonstreze acuzațiile împotriva fostului soț și știa că sunt false atunci când și-a publicat articolul în 2018.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Aceștia au hotărât că Heard trebuie să-i plătească lui Depp daune de 15 milioane de dolari. Comentând acest verdict, părintele Mihai – Andrei Aldea, cunoscut om al cetății, scriitor și etnolog, a subliniat importanța lui pentru restabilirea egalității dintre bărbați și femei în fața justiției.

„Este pentru prima dată de la lansarea mișcării feministe #me2 când se dă o sentință ce
1. Recunoaște că un bărbat a fost abuzat de soție/iubită.
2. Recunoaște că aceasta din urmă a mințit public, repetat, intenționat și interesat împotriva lui.
3. O pedepsește cu plata unor despăgubiri.
Se restabilește astfel, după mulți ani, egalitatea bărbatului cu femeia în Justiția Americană. Egalitate ce fusese complet înlocuită, de peste un deceniu, de statutul de cetățean inferior și prezumat vinovat pentru bărbatul american.

Este o mare victorie împotriva practicilor comuniste – care cer să fie reduse ori anulate drepturile “dușmanului de clasă” (în ultimele decenii bărbatul, mai ales conservator și cu atât mai mult creștin).

Este un exemplu pentru războiul neîncetat pentru dreptate și drepturi pe care trebuie să îl poarte, după puteri, fiecare om.
Libertatea (și drepturile) există doar pentru cel gata să moară pentru ea (ele).

O laudă și un gând de recunoștință merită echipa de avocați ce l-a apărat pe Johnny Depp. Începând cu foarte competenta avocată Camille Vasquez, care a strălucit prin inteligență și echilibru, răbdare și inspirație.
Judecătoarea Penny Azcarate din Faifax, Virginia, a condus procesul cu obiectivitate, răbdare, smerenie, competență, naturalețe, dreptate, inteligență și, la nevoie, și umor.
Aceste două femei, dar și altele, de la cele din juriu la martora Kate Moss, au dovedit lumii că există multe femei demne și oneste; că “alianța femeilor împotriva bărbaților”, dorită și instrumentată de Stânga Politică, poate fi înfrântă de oamenii cinstiți și competenți.

O lecție esențială a acestui proces rămâne NEVOIA extremă de reală competență, de real profesionalism: fără ele idealurile cele mai frumoase rămân utopice.

Să înveți, să muncești, să îți urmezi idealurile – iată îndemnul pe care îl văd în această victorie a binelui asupra răului; într-un caz ce poate să pară o pagină mondenă, dar care are profunde implicații duhovnicești.
Istoria este ceea ce merită, deci trebuie, ținut minte: pentru ca cele rele să se spele, cele bune să se adune. Verdictul din Virginia, în cazul Jonny Depp versus Amber Heard este istorie”, a scris părintele Aldea, pe canalul său de Telegram.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Eu nu m-as aventura sa ma bucur prea tare de verdict si nici sa ii arog intelesuri ascunse. Nu a fost o victorie a politcii incorecte aici, Deep a castigat procesul cu Amber pentru ca este un portdrapel al stangii. De la Omul-foarfece la Transcendence, Ed Wood si Chocolate, Deep nu doar ca a manifestat cu lozinci (in fapt nu a prea facut-o) ci a interpretat roluri memorabile din panoplia stangii americane, a pus umarul lui slab la caruta Binelui.

    Intr-o vreme in care cinematografia nu era cu totul o anexa a cincinalelor mondialiste, el nu a dat verdicte, nu a fost activ pe retele sociale, nu a facut filme violent ideologice, ci folosindu-se de farmecul lui cam efeminat, de timiditatea, fragilitatea sa, a devenit eroul laic nespecific al filmelor ideologice. Un antierou al cinematografiei americane, un ciudat, un vulnerabil plin de virtuti subintelese.

    Tocmai el sa devina o victima in viata de toate zilele? Au castigat tot ei. Daca Deep pierdea, daca se dadea semnalul sa fie atacat pe retele, daca se tesea povestea lui Amber, daca cineva ii scria ei de bine oficial….abia atunci iesea o raza. Altfel, actorii, cunostintele lui Deep s-au aliniat si l-au incurajat. Adica s-au aratat de partea buna, au dat cu subsemnatul. Ca la BLM, sau, parca s-ar vorbi despre conflicul din Ucraina.

  2. Depp o sà plàteascà mult mai mult decat soția. Interpretarea este demna de un admirator AUR care a neglijat tratamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate