marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEVasile Dîncu (PSD) spune că politicienii români sunt „obligați” să pregătească societatea...

Vasile Dîncu (PSD) spune că politicienii români sunt „obligați” să pregătească societatea pentru a accepta parteneriatul civil între persoane de același sex: Trebuie să constrângem societatea

Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu, a declarat că „obligația politicienilor” este să pregătească România pentru acceptarea parteneriatelor civile între persoane de același sex.

Replica sa a venit în contextul în care președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că România nu va legifera parteneriatul civil LGBT, pentru că România nu este pregătită.

„Asta trebuie să facă și guvernul, asta trebuie să facă toate instituțiile, să pregătească societatea pentru viitor. În sensul că trebuie să constrângem societatea ca atunci când nu vrea să se schimbe, să accepte lucrurile pe care le-am acceptat cu toții prin tratate. Adică nu putem să fim o insulă. Vrem să ni se facă dreptate la CEDO, la Curțile Internaționale, și noi după aceea spunem că nu respectăm acest lucru. A fost o expresie nefericită. E adevărat că nu este pregătită România pentru asta, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o pregătim noi. Este obligația noastră, a politicienilor. (…) Cu siguranță că va corecta, dacă s-a înțeles așa va corecta acest lucru într-un discurs mai amplu. S-a gândit cu siguranță că noi ca mentalitate nu suntem….Noi suntem destul de patriarhali, suntem în același timp un stat laic, dar nu există nici o activitate în care să nu fie un sobor de preoți”, a declarat Vasile Dîncu la Radio Românul, conform G4 Media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

13 COMENTARII

 1. Ca de fiecare dată, vorbiți și susțineți numai minciuni. Textul anterior nu a fost niciun duplicat. Eu nu mint, sunt un om în vârstă, – 78-79 de ani, am pregătire universitară si mă consider creștin cu toate lipsurille și păcatele mele, pe care m,ă străduiesc la le rascumpăr, prin fapte, credință adervărată și implinirea poruncilor lui Dumnezeu!
  Nu mă așteptam la așa un refuz parșiv, mincinos care nu are nimic de a face cu buna credință!
  V- am acordat , deja, prea multă atnție, pa care nu o meritați!

 2. Domnule Dâncu,
  România nu este un stat laic din moment ce, are aprobat prin Constituție, conținutul Jurământului de credință al Președintelui țării, al parlamentarilor și miniștrilor , dar și așa zișilor demnitari, mai mult sau mai puțin onorabili, jurământ care se încheie cu “AȘA SĂ-MI AJUTE DUMNEZEU “. De asemenea, la art.29(5) din Constituție se prevede că: “Cultele religioase sunt autonome față de stat și se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenței religioase ]n armată în spitale, în penitenciare, în azile și în orfelinate “, iar prin lege acest stat poreclit laic a transferat obligația efectuării educației religioase în sarcina școlii, încât biserica să aibă timp de urzei și aranjamente politice, în special în anii pree și electorale.Deci , potrivit Constituției și legilor cu referire la religie, România pare a fi mai degrabă un stat fundamentalist. Noroc că cei care vremelnic ne conduc au o cultura generală precară și 0 cultura religioasă. Un ex. grăitor este gestul prim-ministrului de a săruta mâna unui preot sau călugăr ce o fi fost acela în sutană.Păi dacă avea un dram de cultura religioasă- creșțtinăa rr fi știut că in toată Biblia nu se gasește un singur exemplu cân o persoană i-ar fi sărutat mâna Domnului Isus Christos sau celor 12 apostoli ai lui Christos. Sunt o sumedenie de exemple în Biblie când Apostolii, Petru , Pavel și Ingerul din Apocalipsa nu au permis ca să li se închine cineva, afirmân: Lui Dumnezeu să i te închini și numai lui să-i slujești. Trist! Dacă așa conducători avem de ce ne mai mirăm când batrâneșeșe din Moldova sărută mâna preotului satului atunci cînd iese, fie din biserică, fie din Birtul satului. Suntem, noi românii, încă la un nivel de civilizație feudală, și în loc de creștini suntem, mai degrabă, superstițioși. In România dețin o Scriptura( Biblie) în bibliotrecam persoanală cel mult 10 % din populatia acestei țări, din care cca. 5 % nu au deschis-o niciodată, 3 % frunzărit- o poate și cel mult 2 % o citesc cu regularitate. Suntem deci, un stat de superstițioși din care un număr infim au cunoștințe acceptabile ,citesc din Sfânta Scriptură și se comportă ca adevărați creștini.

 3. SEcuristul a primit ordin ce să promoveze, că scăpase un pic Ciolacu din zgarda ambasadelor sex-anale și l-au pus pe securistul de duină Vasile Dancu, cel care avea rolul de patriot infiltrat, să amenințe politicienii și poporul să puna in aplicare directivele comisarilor sex-anali

 4. toti patriotii astia vopsiti in tricolor isi scot blana de oaie la un moment dat.. nu poti sa disimulezi chiar non stop, la un moment dat trebuie sa te dai pe fata

 5. Dâncu, Geoană, Hellvig…
  Mi se face o scârbă când văd şleahta asta de securişti:
  Trădători de ţară care pozează în patrioţi.
  Lachei care pozează în generali.
  Hiene care pozează în lei.

 6. Și cică România e un stat democratic unde majoritatea alege! Prostii! România e o dictatură cu “iubiții conducători” la Bruxelles. Cuvântarea acestui mare lingău numit Dincu, e dovadă irefutabilă că suntem o colonie. Orice căcat care vine de la Bruxelles (identitate digitală, eliminarea banilor cash, alimentația din insecte, reducerea consumului de carne, orașele de 15min, injectarea cu orice dorește Ursula , promovarea LGB ce este de fapt o deviație sexuală etc) e preluat de falnicii executanți (conducători nu sunt) de prin guvern și parlament și impusă prin constrângere (adică amenzi și chiar închisoare dacă te opui normalizării deviațiilor sexuale) cetățenilor români! De ce? Pentru că a ordonat UE!
  Dincule, marș la Bruxelles și susține LGB-ul prin constrângere acolo, in fața Ursulei! #sclaviinuautara

 7. Ziceți că „urmașii PCR” „denunță” faptul că sunt coercizați de „comuniști”/„neomarxiști” să introducă una și ailaltă ?

  Da, Dreapta acordă Stângii SALE această onoare (peste tot).

 8. Bai serucist pesedist!

  Constrange-o tu pe ma-ta, tradatorule!

  Cine te crezi bai fascistule sa constrangi tu societatea?

  mafiot securist din grupul de la Cluj, Dancu a fost branduit ca patriot. Dar si in pandemie si acum isi arata fața de mic securist scos de la naftalină cand e nevoie să mai subjugam poporul…

 9. Vasile Dincu e unul dintre liderii Grupului de la Cluj, o oligarhie mafiota PDListo-USRista care conduce Transilvania din umbra la ordinele sistemului bancar globalist din Germania care are sediul la Frankfurt. Emil Boc, Ioan Rus, Nelu Varga, Florian Coldea, Alin Tise, Arpad Paszcany, Vasile Puscas, Vasile Dincu sunt liderii grupului. Ei vor ruperea Ardealului de Romania si crearea natiunii ardelenesti care va fi inclusa in genunchi in imperiul economic german. Ei promoveaza propagandisti gen Sabin Gherman sau Tudor Duica. Daniel David, rectorul UBB, e omul lor.
  Acesti escroci trebuie sa paraseasca politica si sa ajunga la inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE