luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEVasile Dîncu îi răspunde lui Klaus Iohannis, pe tema negocierilor cu Rusia:...

Vasile Dîncu îi răspunde lui Klaus Iohannis, pe tema negocierilor cu Rusia: este o idee pe care o auzi în fiecare zi dacă citeşti revista presei

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, i-a răspuns indirect, dar acid, președintelui Klaus Iohannis, pe tema declarațiilor cu privire la necesitatea negocierilor cu Rusia privind încheierea războiului din Ucraina.

Dîncu a spus că ideea negocierilor pentru pace „o auzi în fiecare zi dacă citeşti revista presei”, aluzie la replica lui Klaus Iohannis pe această temă.

„Nu înţeleg deloc de ce această montură s-a făcut la Bucureşti şi a fost pusă în această cheie încât preşedintele, premierul au răspuns. Sigur că vom avea discuţii”, a afirmat demnitarul, vineri, 14 octombrie, potrivit news.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Cu siguranţă că o să discutăm lămuritor asupra acestei teme, dar cred că este o idee care mi se pare normală, este o idee pe care o auzi în fiecare zi dacă citeşti revista presei, ca să spun aşa”, a spus el.

Anterior, Klaus Iohannis îl trimisese pe Dîncu să citească „mai frecvent revista presei” pentru a afla poziția României pe tema războiului din Ucraina.

„În acest război, Rusia atacă Ucraina. Ucrainenii plătesc prețul de sânge în acest război și trebuie să acceptăm ideea, cu toții, că doar Ucraina va decide când și cum și ce negociază. Această poziție este poziția noastră oficială, este poziția oficială a Uniunii Europene și probabil unii demnitari de la noi trebuie să citească mai frecvent revista presei să afle aceste poziții”,a comentat Klaus Iohannis.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate