sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEVasile Dâncu, despre USR: O forță politică nouă, care neagă orice tradiție,...

Vasile Dâncu, despre USR: O forță politică nouă, care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure. Sunt agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară

Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național al PSD și candidatul care deschide lista partidului pentru Senat în județul Cluj, a vorbit luni seară, la o emisiune a postului România TV, despre încercările de reîmpărțire a lumii și „marea resetare”.

Acesta a declarat că în România „vine o forță politică nouă care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure pentru un post în administrația publică”, ai cărei reprezentanți sunt „de fapt sunt agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară, o încercare globalistă. Vom vedea cum vor rezista Uniunea Europeană și marile țări care încă țin la tradiție și care vor să își conserve identitatea și valorile din acest moment”.

Vasile Dâncu se referă la USR, formațiunea ai cărei consilieri au refuzat să jure cu mâna pe Biblie la investirea în funcții,(foto) după alegerile locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În acest moment se duce o bătălie pentru reîmpărțirea lumii, asta este clar. O bătălie între globalizare și încercarea unor sisteme regionale, cum este Uniunea Europeană sau sistemele naționale de a opri acest lucru. Nu este numai de acum. Această bătălie este de 40-50 de ani. Ideea de mare resetare a revenit acum, dar cartea scrisă de un autor german este de vreo 10-15 ani.

Este vorba numai despre o ocazie în care se poate vorbi despre asta. Este o bătălie care s-a văzut în Statele Unite între globalism și cei care caută să găsească acea armonie socială…
Europa este un proiect social, este cam de stânga, o critică unii, dar a fost gândită ca un stat social care să facă exact același lucru: să elimine diferențele majore, să aducă la un standard de subzistență decent toată populația, păstrând identitățile naționale, să facă o piață care să fie reglată un pic mai bine decât piața haotică a capitalismului primitiv. Adică această preocupare există, de resetare a lumii.

Cu siguranță că este un eveniment care va fi folosit. Primul Război Mondial a fost generat până la urmă nu de omorârea unui prinț din Serbia, ci de tensiunile care existau înainte”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE