ACTUALITATEVasile Dâncu, despre USR: O forță politică nouă, care neagă orice tradiție,...

Vasile Dâncu, despre USR: O forță politică nouă, care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure. Sunt agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară

Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național al PSD și candidatul care deschide lista partidului pentru Senat în județul Cluj, a vorbit luni seară, la o emisiune a postului România TV, despre încercările de reîmpărțire a lumii și „marea resetare”.

Acesta a declarat că în România „vine o forță politică nouă care neagă orice tradiție, care nu pune mâna pe Biblie atunci când consilierii ei trebuie să jure pentru un post în administrația publică”, ai cărei reprezentanți sunt „de fapt sunt agenți ai schimbării importante a lumii, care se încearcă din afară, o încercare globalistă. Vom vedea cum vor rezista Uniunea Europeană și marile țări care încă țin la tradiție și care vor să își conserve identitatea și valorile din acest moment”.

Vasile Dâncu se referă la USR, formațiunea ai cărei consilieri au refuzat să jure cu mâna pe Biblie la investirea în funcții,(foto) după alegerile locale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„În acest moment se duce o bătălie pentru reîmpărțirea lumii, asta este clar. O bătălie între globalizare și încercarea unor sisteme regionale, cum este Uniunea Europeană sau sistemele naționale de a opri acest lucru. Nu este numai de acum. Această bătălie este de 40-50 de ani. Ideea de mare resetare a revenit acum, dar cartea scrisă de un autor german este de vreo 10-15 ani.

Este vorba numai despre o ocazie în care se poate vorbi despre asta. Este o bătălie care s-a văzut în Statele Unite între globalism și cei care caută să găsească acea armonie socială…
Europa este un proiect social, este cam de stânga, o critică unii, dar a fost gândită ca un stat social care să facă exact același lucru: să elimine diferențele majore, să aducă la un standard de subzistență decent toată populația, păstrând identitățile naționale, să facă o piață care să fie reglată un pic mai bine decât piața haotică a capitalismului primitiv. Adică această preocupare există, de resetare a lumii.

Cu siguranță că este un eveniment care va fi folosit. Primul Război Mondial a fost generat până la urmă nu de omorârea unui prinț din Serbia, ci de tensiunile care existau înainte”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...