joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVasile Bănescu spune că Biserica se implică în demersul de informare a...

Vasile Bănescu spune că Biserica se implică în demersul de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la vaccinare

Patriarhia Română anunță că se implică în vaccinare în sensul în care îi informează pe credincioși: „În acest sens, nu în altul”.

Declarația purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Vasile Bănescu, vine în contextul informației despre distribuirea unei broșuri despre vaccinare a autorităților cu ajutorul Bisericii, așa cum R3Media a informat.

Bănescu a spus că Biserica Ortodoxă Română, ca și toate celelalte culte religioase din România, a primit broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 ÎN ROMÂNIA – Gratuită, Voluntară, Sigură”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Acest material informativ a fost transmis în această perioadă tuturor ierarhilor din Patriarhia Română. În acest sens, nu în altul, Biserica se implică în absolut firescul demers de informare a clericilor și credincioșilor ei cu privire la această vaccinare. Opțiunea pentru vaccinarea cu actualul vaccin anti-Covid trebuie să se configureze pentru fiecare dintre noi în cadrul limpede al unei serioase, substanțiale informări, nu dezinformări, evitându-se astfel zona speculațiilor excesive și a extremelor. Doar cineva bine informat din surse sigure, credibile, validate instituțional, poate lua o decizie adecvată, menită să îi protejeze sănătatea personală și pe a celor din jur”, a anunțat Vasile Bănescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE