luni, iulie 15, 2024
ȘTIRIVarujan Vosganian, fost ministru al economiei: Certificatul verde nu are nicio legătură...

Varujan Vosganian, fost ministru al economiei: Certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor, ci scopurile utilizării lui sunt cu totul altele, transformându-se într-o agresiune împotriva umanității

Scriitorul Varujan Vosganian, fost ministru al economiei între decembrie 2012 și octombrie 2013, spune, pe baza unei comparații între situațiile din Israel și Palestina, că vaccinarea nu ajută în lupta cu virusul. El a spus că certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea, „transformându-se într-o agresiune împotriva umanității”.

„Evoluțiile recente din Israel și comparația cu situația din Palestina arată că obsesia vaccinării obligatorii și a certificatului verde devine din ce în ce mai penibilă și ridicolă în același timp. Și tot mai clar apare că certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor, ci scopurile utilizării lui sunt cu totul altele, transformându-se într-o agresiune împotriva umanității.

Așadar. În Israel cel puțin 75% dintre adulți sunt vaccinați cu două doze și peste jumătate cu a treia doză. În aceste zile, Israel a bătut, de departe, toate recordurile din pandemie, atât la infectări, cât și la decese: 83 000 de infectări și 120 de decese la o populație de 9,2 milioane de locuitori. Ca să înțelegem gravitatea situației, să amintim că recordul precedent de infectări era de 11 000 (1 septembrie 2021) și, în ce privește decesele, punctul forte al Israelului era tocmai numărul mic de decese.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin comparație, numărul infectărilor, la o populație de 4,8 milioane de locuitori, este de zece ori mai mic. Iar decese, practic, nu se înregistrează (sunt doar câteva pe zi). Dacă ar fi după Fauci, Ursula, Arafat & comp, am putea crede că Palestina e copios vaccinată cu două și trei doze. Stupoare! Rata vaccinării cu două doze este de 30% din totalul populației iar cu boosterul sunt vaccinați… 0,1% dintre palestinieni!!!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În concluzie, În Israel jumătate din populație are doza a treia (un anumit procent chiar și doza a patra) și sunt bătute toate recordurile de infectări și decese. În Palestina nimeni nu s-a vaccinat cu doza a treia, infectările sunt de zece ori mai puține și nu moare mai nimeni.

Iar noi ne vânturăm cu certificatul verde, cei care nu-l au stau pe la uși în fața instituțiilor publice, se mulțumesc doar cu afișele teatrelor și cinematografelor, privesc pe geam pe cei care mănâncă la restaurant și merg în convoaie dirijate la alimentarele din Mall-uri. Planeta se tâmpește. Doamne, ajută-ne să nu ne tâmpim și noi!”, a scris, pe Facebook, Varujan Vosganian.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. tampeala se termina, ca asa a fost planificat, certificatul nazist a fost doar un mijloc de constrangere pentru gaurire in aceasta ‘fereastra de oportunitate’ de 2 ani, cum au numit-o creatorii ei. Cum etapa pandemiei s-a incheiat (desi abia de acum incepe adevarata pandemie, prin bolile care vor aparea din cauza zemurilor), acest instrument nu mai e necesar. De acum trecem in fazele urmatoare, de asemenea planificate: foame, razboi. Fanaticii mastilor se vor uita in urma si vor constata cat au fost de prosti (poate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE