ACTUALITATEVarujan Vosganian, după cazul profesoarei de la Oradea: Efectele pandemiei și efectele...

Varujan Vosganian, după cazul profesoarei de la Oradea: Efectele pandemiei și efectele adverse ale vaccinării anti-covid sunt tratate cu măsuri diferite: exagerare respectiv minimizare

Scriitorul și fostul parlamentar Varujan Vosganian a comentat cazul profesoarei de la Oradea, care a decedat la câteva zile de la vaccinarea cu Moderna.

Adriana Bunea, 55 de ani, s-a simțit foarte rău la câteva ore după vaccinare, a fost internată de urgență și la trei zile de la rapelul cu Moderna, a decedat.

Varujan Vosganian analizează declarațiile Directorului Spitalului Județean Bihor, care a afirmat următoarele: „Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în principiu trebuie făcută o autopsie medico-legală” .

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cunoscutul scriitor are patru întrebări și o concluzie:

„a) Ce înseamnă intoxicație cu substanță necunoscută??? De câte ori s-a pus un astfel de diagnostic? Până și la cele mai sofisticate tentative de otrăvire se bănuiește cauza. Mai sunt elemente necunoscute în Tabelul lui Mendeleev?
b) Dacă e vorba de o cauză necunoscută, de unde știe directorul Spitalului că decesul nu are legătură cu vaccinul? Cine îi dă dreptul să se autopronunțe? Sau cine îl obligă?
c) Cum adică „examenul necroptic va susține sau infirma diagnosticul de internare”? Păi care-i diagnosticul de internare? Că habar n-aveți de ce-a murit. Și vreți ca examenul necroptic să confirme asta???
d) „Într-o astfel de situație, de principiu trebuie făcută autopsie”, spuneți. Dar în toate situațiile în care au existat dubii în legătură cu decesul cauzat de COVID de ce „de principiu n-a trebuit făcută autopsie”?

Cred că această declarație arată limpede că în cazul epidemiei și a vaccinării avem de-a face cu două atitudini complet diferite, în primul caz de exagerare a consecințelor epidemiei, în al doilea caz, de minimalizare a efectelor vaccinării”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...