ACTUALITATEVânzări record pentru pufuleții românești „Gusto”. Producătorul vinde în Europa, SUA și...

Vânzări record pentru pufuleții românești „Gusto”. Producătorul vinde în Europa, SUA și Japonia

Producătorul pufuleților „Gusto” va începe în martie și aprilie, pe baza unor contracte noi, livrările pe piețe din Europa, SUA și Japonia, comenzi care vor contribui la un record de vânzări pentru companie în acest an, scrie profit.ro.

În 2019, afacerile Phoenix Y, însumau aproape 30 de milioane de euro, iar la finalul anului 2020 au înregistrat o creștere de 9,4% față de anul precedent. În 2021, proprietarii se așteaptă la vânzări record.

Compania se bazează pe câteva contracte noi, negociate anul trecut, pentru livrări în Europa, SUA și Japonia. Pentru a fi mai aproape de clienții din străinătate, compania ia în calcul o investiție în afara României. Cele mai importante piețe pentru compania cu o unitate de producție la Băicoi (Prahova) sunt România, Germania și SUA. Producătorul are în plan o fabrică în Germania. „Lucrăm pe multe fronturi, iar în direcțiile strategice, precum acest proiect din Germania, facem pași mici, dar siguri. Este un proiect care se consolidează și se conturează din ce în ce mai bine”, a spus Eliodor Apostolescu, director general și acționar Phoenix Y.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Compania a fost afectată de închiderea școlilor, dat fiind faptul că elevii sunt o categorie importantă din piața pufuleților.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...