marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEVânătoarea de vrăjitoare continuă: G4Media a hăituit profesorii care au apreciat studenții...

Vânătoarea de vrăjitoare continuă: G4Media a hăituit profesorii care au apreciat studenții militari care cântă o melodie pe versuri de Radu Gyr / Publicația lui Tăpălagă l-a luat la țintă și pe Petre Țuțea

Publicația G4 Media, condusă de Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, a pus la zid profesorii care au dat like unei postări care conținea o melodie cântată de studenții militari pe versurile lui Radu Gyr.

Melodia, care fusese postată inițial pe contul MAPN acum șase luni și apoi ștearsă la presiunile aceleiași publicații, fusese repostată de profesorul Eduard Stoica, prodecanul Facultății de de Științe Economice a Universității Sibiu.

Publicația amintită l-a luat la rost pe respectivul profesor și a numărat like-urile strânse de această melodie. Vigilenți, jurnaliștii de la G4 Media au descoperit că nouă profesori au apreciat această melodie. Este vorba despre

 •  Florin Coșuleț, prodecan al Facultății de Litere și Arte
 • Prod. univ. dr. Eufen Străuțu, Facultatea de Științe Socio-Umane, Departamentul Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate
 • Prof. univ. dr. Livia Ilie, fost prorector al ULBS,
 • Lect. univ. dr. Diana Vasiu, Facultatea de Științe Economice
 • Drd. Sitea Daria Maria, Facultatea de Științe Economice
 • Dr. Balaban Ilie Mihai, Facultatea de Științe Economice
 • Dr. ing. Adrian Bogorin, Facultatea de Inginerie

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urma publicării articolului și a hărțuirii profesorului Stoica, acesta a șters postarea.

Tot aceiași jurnaliști vigilenți au descoperit că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a folosit un citat din Petre Țuțea, în cadrul discursului de la sărbătoarea Unirii din Focșani.

Fraza incriminată este „Eu n-am cerut să fiu român, doar am avut noroc”, atribuită lui Petre Țuțea. Conform vânătorilor de la G4 Media, Petre Țuțea este „fost publicist antisemit și legionar”.

Imediat a fost contactat nelipsitul Alexandru Muraru, consilier al premierului pe probleme de antisemitism și xenofobie și președintele PNL Iași, dar și Institutul Elie Wiesel. Evident, ambii au înfierat momentul.

Reamintim că înainte de Radu Gyr și Petre Țuțea, publicația condusă de fostul subaltern al Monicăi Macovei l-a avut în vizor pe Mircea Vulcănescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Da. Ma bucur!!

  Cat despre politia gandirii de la UMG4, care se plangea mai ieri de “listele negre” din presa, mi-am amintit acest fragment:

  “— Ce numeşti tu cetăţean? a întrebat procurorul . Noi toţi sîntem cetăţeni!
  — Cetăţeanul este un om care trăieşte numai dimensiunea socială a vieţii . E ca un piston de maşină, nu face decît o singură mişcare şi o repetă la infinit. Cetăţeanul e cea mai apocaliptică fiară, apărută pe faţa pămîntului prin încrucişarea omului cu sclavul tehnic. Are cruzimea animalului şi indiferenţa rece a maşinii. Cel mai desăvîrşit tip de cetăţean a fost creat de ruşi: comisarul!”
  (V. Gheorghiu, ORA 25, ed. Omegapres, Bucuresti, pg 57)

  Intre timp, cum zicea Cuv. Serafim Rose in lucrarea Nihilismul, virusul ideologic a suferit mutatii. Incercand, chipurile, sa lupte cu ce a fost inaintea lui, a devenit si mai abominabil.

  Cum sa il denumim, oare?…comisarul globalist?

 2. Bolsevici din toata lumea, uniti-va.!

  Suflete frumoase vs suflete moarte

  PS: Melodia are un mesaj EXTRAORDINAR. Pacat ca au cedat si au scos clipul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE