duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEValentin Ștefan, directorul general al Poştei Române: Fiecare persoană va avea propriul...

Valentin Ștefan, directorul general al Poştei Române: Fiecare persoană va avea propriul cod poștal

Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, a anunțat schimbări majore cu privire la codurile poștale într-un interviu la Radio România Actualități.

„Serviciul poștal modern trebuie să aibă câteva elemente. În primul rând, trebuie să fie rapid. În al doilea rând, trebuie să fie convenabil. Și, nu în ultimul rând, trebuie să fie customizat pe nevoile oamenilor. Vă mai spun un lucru, noi lucrăm la un cod poștal pe persoană.

Dacă până acum codurile poștale sunt împărțite geografic, pe localități, sau străzi, sau cartiere, credem că e momentul în care să facem un pas digital important și să ne asigurăm că fiecare persoană are propriul cod poștal și indiferent unde se găsește persoana respectivă poștașul să îl găsească și să îi ducă coletul, dacă optează pentru genul ăsta de livrare“, a declarat Valentin Ștefan.

Poșta Română a împlinit 160 de ani de la înființare și lansează cu această ocazie un nou proces de modernizare a serviciului poștal românesc. Atenția este îndreptată spre angajați, dar și spre calitatea serviciilor, iar, în plus, pentru cei interesați, aniversarea Poștei este marcată inclusiv printr-un NFT, considerat un nou trend în lumea poștală, informează romania-actualitati.ro citat de Știripesurse.

„Încercăm să ne păstrăm portofoliul așa cum este acum, dar încercăm să-l modernizăm. Înseamnă că vom implementa o rețea de cutii poștale digitale care să permită oamenilor să beneficieze de ridicarea produselor fără să mai depindă de programul poștei sau de programul poștașilor.

În următorii 10 ani 15 mii de angajați vor atinge vârsta pensionarii. Deci, vrând-nevrând trebuie să pregătim schimbul de generații în companie și trebuie să pregătim Poșta pentru noile generații. Și aici cred că sunt trei lucruri simple pe care trebuie să le facem. O dată, să avem salarii competitive. În al doilea rând, trebuie să avem condiții de lucru moderne. Și, nu în ultimul rând, trebuie să facem lucrul la Poșta Română o chestiune de mândrie, cu care orice angajat să se mândrească.“, a declarat directorul general al Poștei Române.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Acesta este motivul ca Posta Romana a ajuns in pragul dezastrului, ca oamenii nu au propiul cod postal? La Posta Romana s-a facut jaf si se face in continuare.

  2. digitalizam, dar avem wc-uri in curte.
    bagam coduri postale unice, dar la posta inca se folosesc caietele acelea studentesti cu foaie ingalbenita. Punem mereu carul inaintea boilor care ne conduc

  3. Cand Adresa, codul postal si CNP nu ajuta mai facem si codul postal unic 🙂 Sa le fie si mai usor celor de la ANAF 🙂
    Oare primesc cod postal si persoanele decedate ? 🙂
    intreb si eu asa pentru un prieten care crede in ,,vot” 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE